keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Sovitusnukke

Noin vuosi sitten hankin itselleni sovitusnuken. Ostin sen netin kautta osoitteesta http://www.ompelijanmaailma.fi/.
Ompelen myös itselleni vaatteita, pääasiassa yläkropan vaatteita. Nuken päälle on kätevä sovittaa  tekelettä ja arvioida ja muuttaa vaatteen kokoa. Nukke on säädettävä malli. Sitä voi säätää rinnan, vyötärön ja lanteiden kohdalta.


En ole alan ammattilainen, itseoppinut kokeilija vain. Mutta olen ajatellut, että kaikkea voi oppia kun vain uskaltaa yrittää. Kokeilin kaavottaa lakanakankaan kanssa itse kaavat mekkoa varten:) No ihan hyvät tuli, mutta pientä väljyyttä olisi pitänyt antaa kaavoille. Nyt leikkaamani mekon pohja on hyvin pinkeä, eli pienillä yksityiskohdilla pitäisi leventää mekkoa. Haluaisin tehdä mekosta kauniin, romanttisenkin lisäämällä pitsiä tai eriväristä kangasta. Näin tummana, yksivärisenä ja erittäin keskeneräisenä mekko näyttää ankealta, puristetulta kuorelta:) Mitä kivaa ehdottaisit?


 


4 kommenttia:

 1. Ihana "esineenäkin" tuo sovitusnukke. Varmasti loistava väline, kun haluaa oikeaa, istuvaa mallia. Taitava ja sinnikäs olet, kun jaksat värkätä. Tuo huivin väri tuo kivaa tohon, jos romanttista haet..

  VastaaPoista
 2. Minustakin se on kaunis ihan itsekseen ilman kankaita. Tuon keskeneräisyyden kohdalla ehkä kauniimpikin:)

  VastaaPoista
 3. Täyttä elämää -blogissa oli sisustuskuva haaste. Pienenä pyyntönä esittäisin, että ottaisit haasteen vastaan.. :-) t. Esa

  VastaaPoista
 4. Hupsista, pitääpä käydä tutustumassa asiaan:)

  VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.