torstai 19. huhtikuuta 2012

Kesää kohti

Eilen tuli ihana posti, nimittäin uusi Ottobre. Joka kerta kun uuden lehden avaa, sieltä löytyy ne kiinnostavat itselle mielenkiintoiset vaatteet. Niitä pyörittelee mielessä ja suunnittelee mistä kankaasta toteuttaisi. Osa pääsee valmiiksi asti, mutta usein toteutus jää suunnitteluvaiheelle:)Tytön toppi prinsessahelmoineen on minusta kaunis. Sitä olisi hyvä muokata pidemmäksi, niin saisi mekon.

Shortsien malli lahkeiden kuminauhoilla on kivan neitimäinen. Kuminauhavyötäröineen lisäksi näppärä tehdä.


Tästä mallista otin pelkän piirroskuvan, koska malli tulee minusta paremmin näin esille.  Tässä on käytetty raitaa ja kukkia, miksei?!  Yritän päästä sinne toteutusvaiheelle ja laittaa teille kuvia aikaansaannoksistani.:)

Jos sinulle tulee tämä lehti, mitkä mallit olivat lehdessä kiinnostavimpia?


Tässä vain muutamia otoksia lehdestä. Jos sinua kiinnostaa nähdä lisää, käy sivuilla http://www.ottobredesign.com.6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On varmasti kivan näköinen jonkin pienen topin kanssa just paita housuissa kuten tuossa kuvassa, esim. :)

   Poista
 2. voi että, olen säästänyt täksi illaksi tuon lehden tutkimisen... :) jospa jotain saisi kesäksi surruuteltua. olin niin mielissäni kun viimevuotiset takit olivat vielä niin passelit.

  mukavan näköiset sortsit! noita voisi ajatella kyllä ompelevansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tekemäsi takit on niin upeita, niin uniikkeja, onneksi ne mahtuivat vielä:=)

   Poista
 3. Mulle tuo ottobre on aika outo lehti, sillä keskityn tuohon neulomiseen lähinnä. Ompelukoneen omistan, uuen vielä, mutta vähälle käytölle on jääny. SAumurikin pölyttyy nurkassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta neulominenkin on mukavaa, mutta jotenkin ompeleminen kyllä vie voiton. No tärkeintähän, että on jotain kivaa harrastusta:)Monesti kyllä katselen neulemalleja mitä voisi itselle saada, jos vain osaisi ja riittäisi kärsivällisyyttä tehdä loppuun asti.

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.