sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ruusujako?

Mieheni toi pääsiäiskukista tyhjentyneen pöydän kaunistukseksi uusia kukkia. Hän kertoi tuoneensa ruusuja, oli kuulemma niin erilaisen värisiä, että oli siksi päätynyt niihin.


Mitä olette mieltä, onko kaikki kauniit kukat ruusuja:) ???

9 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, ettei miehesi kaukana ole ajatellessaan tätä ruusuksi. Onhan noissa kukinnoissa ruusunmalli. :) Hienoa, että juuri värin takia on päätynyt tuohon kukkaan. Mielestäni olet saanut ensinnäkin kauniin kukan, toiseksi ihanan värisen ja kolmanneksi, voit olla ylpeä miehestäsi ja itsestäsi, kun olin aikoinaan kukkakaupassa iltaisin töissä, miehet kun kävi ostoksilla ostivat aina VAin punaisia ruusuja ja vaikka, kuin yritin esitellä ja myydä heille muita päättivät aina pysytellä TURVALLISESSA punaisessa. :) On siis positiivista, että mies ostaa juuri sellaisia, mitkä itsekkin kokee myös kauniiksi, erilaisiksi kuin se, ettei "uskalla" naiselleen ostaa muita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Oli varmaan ihana myydä kukkia ja antaa ehdotuksia erilaisista vaihtoehdoista. On monesti niin helppoa päätyä tuttuun ja turvalliseen l. tässä tapauksessa siihen punaiseen ruusuun:)

   Poista
 2. Ruusuja juu. Mutta aivan totta, kyllä nuo hieman ruusuilta näyttävät. Pääasia että sait kukkia. Tiiän naisia/vaimoja jotka ei koskaan saa mieheltään kukkia, koska se on "hömpötystä". Ite en onneks kuulu tuohon sakkiin, saan kukkia, yleensä niitä punaisia ruusuja tai jonkun kauniin asetelman, kihilapäivänä ja hääpäivänä, joskus ihan muuten vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat on niin piristäviä. Varsinkin näin keväisin ne korostuvat, ehkä se kesän odotus jotenkin vaikuttaa. Toisaalta syksyn pimeinä päivinä niitä pitäisi enemmmän haalia:)Niin, ja ne punaiset ruusut on todella kauniita, ikuisesti kauniita.

   Poista
 3. Kukilla ja väreillä ei ole väliä vaan niiden antajalla ja ajatuksella :) , niinhän se on.

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita kukkia olet saanut!! Mun mies oppi tuossa vuosi sitten, mitä on leikkokukat :) Pyysin nimittäin tuomaan kaupasta jotain leikkokukkia..soitti kaupasta ja kysyi, mitä leikkokukat oikein ovat :)) Mutta niinhän se on, ettei sitä voi tietää, jos ei ole aikaisemmin ollut tekemisissä kukkien ostamisen kanssa. *anna*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se on. Mutta mielelläänhän me opetetetaan varsinkin kun on kukista kysymys. Näissä ns. ruusujen paketissa luki "reilun kaupan terttuneilikoita", mutta silti ne olivat ruusuja. Suloista!

   Poista
 5. Kyllä, todella suloista!! Olen myös törmännyt tohon "oikeen punaisia ruusuja"- ajatukseen...:)
  Kyllä noissa on paljon ruusujen kanssa yhteistä näköä. :)

  VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.