tiistai 15. toukokuuta 2012

Näperryksiä

Eikö ole hassuja makkaroita:) ? Tällaisen jo rikkimenneen version sain yli kymmenen vuotta sitten hyvältä ystävältäni lahjaksi. Itsekin tein silloin muutamia pussukoita ja annoin niitä eteenpäin. Pituutta pötköillä on noin 60 cm. Erilaisia muovipussejahan pötköön tungetaan ja äärimmäisen kätevä se siihen onkin. Olin ilman pötköä melkein vuoden verran, mutta nyt en enää ole. Ompelin näitä kolme kappaletta ja yksi lähti jo ennen kuvausta. Annoin sinikuvioisen anopilleni ja vaaleanpunaruutuisen jätin itselleni. Eipä loju muovipussit enää miten sattuu :).
Muutama patalappukin valmistui.   
Perheen pikkuväki teki hienoja lakkeja:). Olimme taas aivan ihmeissään. Laitoinkin lakit hyvään säilytykseen leikkien jälkeen, sillä näitä on mukava ihastella vuosienkin päästä.

6 kommenttia:

 1. Onpas käteviä nuo pussukat, juuri tuollaisia pikkuniksejä arkeen tarvitaan, että saadaan pidettyä järjestystä. Ja parasta, kun saa itse tehtyä.
  Nuo hatut on kyllä aika mielettömiä, taidokkaasti tehtyjä! Ei ole omena siis kauaksi puusta pudonnut!

  VastaaPoista
 2. Jostain syystä edelleenkään ei näy kommenteissani nimeäni... :) Testataanpa....

  VastaaPoista
 3. Jeeeee toimiii, ihanaa leijonat ihanaa....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin kätevää kun keksisi erilaisille pikkutavaroille säilytyspaikkoja, jotka vielä toimisi. Huippua kun sait nimesi näkymään ja aktiiviseksi:)

   Poista
 4. Tuollanen pussien säilytyspaikka ois kyllä kätevä. Nyt tahtoo pussit pyöriä kaapissa vappaana ja aina ne on tiellä vaan. Itellä tässä meinaa ompelukärpänen pöristä sen verran kovasti, että pitänee kaivaa kone esille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, kaivahan kone esille. Tulen innoissani katsomaan mitä olet tehnyt, jos kuvia laitat:). Minutkin on vallannut innostus ommella. Älyttömän piristävää:)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.