maanantai 7. toukokuuta 2012

Raikkaita värejä


Tämän päivän saldona on reipashenkinen college-paita koululaiselle. Käytin kankaina muutama viikko taaksepäin tilaamiani kankaita. Otin mallia hyvänmallisesta peruspaidasta ja raidoitin vähän piritykseksi. Käytin ompelukoneeni joustinsaumaa koristetikkauksissa. Jälki on kyllä hyvä, mutta tikkaaminen on aika hidasta, vaikka kaasuttelisi kuinka kovasti tahansa. Siinä ommellessani kuume peitetikkikoneeseen vaan kasvoi. Toivon, että peitetikkikone olisi nopeampi kuin tavallinen ompelukone. Onko kenelläkään kokemusta asiasta? Ei tässä varmaan ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä jututtamaan tuttua ompelukonemyyjää:).


                                             Tällaisiä teen lisää:).

5 kommenttia:

 1. Raikkaan näköinen paita! Kyllä pojan kelpaa :) *anna*

  VastaaPoista
 2. Tulipas hieno paita! Kivan pirteät värit. Mun päivä meni lehtiä selaissa, sain ommeltua yhdet pikaiset legginsit. Mielessä pyörinyt mekkoja, saas nähdä ehdinkö huomenna aloittelemaan.

  VastaaPoista
 3. Niin on sitä mennyttä 80-lukua taas. Leikkasin aikoinaan kymmenen collegepaitaa eri värisistä kankaista ja niitä sitten pätkin osiin ja yhdistelin ristiin rastiin jus tolleen et puolikas etukappaletta onkin eri väriä. Vinoonkin tein muutaman leikkauksen. Kiva paita ja ihana väri.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kommenteista! On kyllä niin mukava, kun nuoretkin käyttää tänä päivänä raikkaita, kirkkaita värejä. Muistan itsekin kun nuorena tyttönä sain käyttää äidin tekemää takkia, jossa oli useita värejä. Etu- ja takakappale oli raidoitettu v-mallisesti. Ja takki oli tosi hieno. Uskon, että nytkin se pääsisi nuorten käyttötakiksi.

  VastaaPoista
 5. Raikkaita värejä tosiaanki. Kiva että teillä lapset pittää värejä noinki. Meillä pojat tahtos vaan tummaa, mustaa ja sinistä...

  VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.