keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Valmista tuli

Sain tänään valmiiksi Pentikin Gardenia- kankaasta takin viisivuotiaalle neidillemme. Takista tuli hyvä ja tyttönen oli tyytyväinen. Sehän tietysti tärkeintä. Hyödynsin peruskaavoina Ottobren kevät- lehden 1/2012 Butterfly Camouflage- mallia. Lisäsin malliin hupun ja tein omia pikku lisäyksiä. Hihoihin laitoin kuminauhan kauemmaksi hihansuusta ja vyötärökaitaleen lisäsin takin päälle.


Takin solmimisnauhat tulevat  takakappaleen puolelle. Nauhojen päihin pujottelin puuhelmiä koristeeksi. Taskupussien yläreunaan ompelin framilon-nauhaa kiristämään taskunsuuta.




Kivahan uudella takilla on juoksennella. Pihamaamme on vain vielä hieman kurjannäköinen. Jospa siinä kesällä vihertäisi kaunis ruohomatto:)


12 kommenttia:

  1. No mutta tulipa kaunis, herkullinen takki. Ihana, omistajansa näköinen.

    VastaaPoista
  2. no sielläpä on tullut valmista! kivat nuo hihansuut...ikäänkuin röyhelöt. samoin kiristysjuttu kuulostaa kivalta. kangas on kyllä niin neidin värinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin kankaaseen sopii minusta röyhelöt ja rypistykset:)Ihana kun saa jotain valmista aikaiseksi:)

      Poista
  3. On kyllä aivan herttaisen ihana takki ja just kiva, että tietää ettei heti tuu samanlaista vastaan ja on itse saanut kaunista käsillä aikaiseksi. Ihanan värinen ja kuvioinen kangas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Minustakin on ihana kun saa aikaiseksi jotain uniikkia, ihan omannäköistä ja se myös, että käsityössä on jotain joka muistuttaa myös uutta omistajaansa.

      Poista
  4. Ihana tuli! :) *anna*

    VastaaPoista
  5. Oikein kaunis takki. Ihana kangas. Just eilen muistelin teinieni kanssa 90-lukua, kun vanhin tyttäreni oli toisella kymmenellä ja ompeli tämän sorttiset takit kahdelle pikku-siskolleen. Oli kukkakangasta ja rypytystä ja nauhaa ja huppua ja taskuja ja ties mitä. Ja värinä liilaa, pinkkiä, fuksiaa luonnonvalkoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle Pilvikirsikka kommentista ja vierailusta sivullani. Eikö olekin hupaista, kun mallit ja tyylit aina tulevat uudestaan ja uudestaan käyttöön vuosikymmenestä toiseen.

      Poista
  6. Aivan ihanaa kangasta tuo takki. SOppii hyvin tuolle neidille tämä takki, joka on varsin kaunis. Kumpa osaisin itekki ommella jotakin näin ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti:) Uskon muuten, että osaisit ommella mitä tahansa kaunista, koska olet niin taitava neulojakin:)

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.