perjantai 1. kesäkuuta 2012

Innostusta ompelemiseen

Tässä tämä nyt sitten on: ), peitetikkikone on ostettu. Olen testaillut konetta pipojen käänteisiin, paidan helmoihin ja housun lahkeiden kääntämiseen. Uskomattoman joustavan sauman saa aikaiseksi, ei varmasti saa venyttämällä ommelta rikki.
Tilasin kuukausi sitten uuden satsin merkkejä hieman raikkaammalla kuosilla kuin entiset. Tykkäsin kovasti! On niin kiva ommella ihan oma merkki omaan ompelukseen:).


Tässä olen testaillut korin virkkaamista matonkuteilla. Nopeaa, aika raskasta puuhaa, mutta erittäin helppoa ja mukavaa. Vielä viimeistelykierros ja kori käyttöön. Ohjeessa oli laitettu korin reunaan sellainen koristereunus, ehkä vielä teen sen.8 kommenttia:

 1. Vautsi tuo kone. Ja niin hienon hienoa jälkeä! Juhlaa on varmasti ompeleminen.:)
  Ja tosi kivat nuo merkit, unohtamatta kaunista koria. Virkkaa ihmeessä ne reunat. Olivat niin herkulliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kyllä taidan tehdä ne reunat, olihan ne niin koristeelliset ja kauniit.

   Poista
 2. Tuo kone kyllä viimeistelee työn hienosti, aivan mahtava vekotin. Kateeks käy. :) Ihanan siistiä jälkeä tuo sinun virkkaus on. Nätti korii tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilla:) Onhan se huippu jälki tuossa koneessa, vaikka ilmankin todellakin pärjää:)

   Poista
 3. Ooh, onnea uuesta konneesta! OOn hieman ite ommellu ja noita merkkejä kaipailin. Voisha niitä liittää neuleisiinkin ku niitä multa kuitenki enempi syntyy. Ihana kori tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minustakin on niin mukava kun saa nimikoida oman työn omalla merkillä. Se jotenkin viimeistelee:) mukavasti. Kiitos sinulle!

   Poista
 4. on hieno peli. :) kyllä nyt tulee varmasti tehtyä kaikenlaista! ihan vaan vähän kateellinen ;) täällä.

  mua niin syyhyttäis päästä edes jotakin ompelemaan! kauheat vieroitusoireet, kun ei ole muutamaan viikkoon tehnyt mitään. tänään ajattelin jättää pyykkikasan huomioimatta ja ommella. jotakin.edes. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti tuntuu, että toiminta pysyy useimmiten ajattelun ja suunnittelun tasolla:). Joskus saa enemmän ja toisinaan ei juuri mitään aikaisksi. Jännityksellä odotan mitä ompelet, laitahan blogiin!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.