tiistai 19. kesäkuuta 2012

Käyttövaatteita tarvitaanAjattelin tuhota hyllyjeni kangaspinoja ja tein pojille t-paitoja. Aina tulee ostettua uusia kankaita ja entiset kankaat alkavat näyttämään jotenkin mitäänsanomattomilta tai liian tutuilta. Mutta jotain pientä piristettä kun keksii niin kivalta näyttää. Marimekon ystävämyynnistä on kerääntynyt erilaisia kankaanpalasia, niitä tuhoutui jonkin verran:)


Tähän paitaan halusin jotain piristettä ja painoin kangasvärillä tuollaisen kummituksen ja mustekalan sekoituksen:)


Osa kankaista oli itsestään jo kivoja, enkä halunnut sotkea niitä mitenkään. Peitetikkaus antaa kivan piristeen käänteisiin.
Toivottavasti ompeluinnostus jatkuu vielä pitkään:). On niin mukava kun saa valmista aikaiseksi. Jotain tyttöjen mekkojuttuja on mielen päällä, saa nähdä mitä saan tehtyä...


5 kommenttia:

 1. Hienoa! Siellä on tulosta syntynyt! Kivan näköisiä. Ja nuo kuvat saa niin eri ilmettä aikaiseksi, jos sitä kaipaa. Ompeluiloa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja! Mulla ompelutaito on tosi rajallinen ja aina ihailen muiden aikaansaannoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun tulit käymään. Itsekin olen kokeilemalla oppinut. Kokeilemaan vaan:-) Kovin mukavaa puuhaa ompeleminen on:-)

   Poista
 3. Hienoja paitoja ompelit lapsille. Mä alotin jossain vaiheessa ompelemaan muutamaa t-paitaa. Keskenhän ne jäivät, puuttuu viimeistelyt kuten kaula-aukko ja hihansuut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä keskeneräisiä tahtoo aina ilmestyä. Mutta eipä se mitään:)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.