keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Sukatko järjestyksessä?

Sain vinkin kummitädiltä, että on olemassa jotain näpsykkeitä, joilla sukat voidaan laittaa pareittain koneeseen ja suoraan käyttöön ilman kurjaa "löytyiskö pareja"- tehtävää. Google auttoi asiassa ja tällainen tuote löytyi. Nyt pidikkeet on tilattu ja kokeillaan ottaa ne käyttöön. Suuret ovat odotukset:). Pidikkeet pidetään sukissa pesukoneessa ja myös kuivausrummussa, kätevää. Lapsille on nyt opetettu, että laatikosta täytyy ottaa ensin pidike ja napsauttaa sukkiin kiinni ja sitten vasta ne laitetaan pyykkikoriin. Olen pitänyt sukille omaa koria jo pitkään, sillä koen, että ne eivät niin sekoitu pesussa muiden vaatteiden kanssa.
Vasemmassa korissa sukkien sekalainen vanha elämä ja oikealla uusi pidikkeinen elämä:)

9 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä loistava idea! Mun on pitänyt ottaa asiaksi selvittää mistä noita löytyy mutta jostain syystä aina unohdan. Mulla on tapana aina ostaa kerralla pussillinen sukkia, joilla mennään sitte pitkästi. Viimeksi osti niitä kahdeksalla kymmenellä eurolla. :D Olis tarkoitus tehdä investointi ennen koulujen alkua. Olisi samalla erittäin järkevää ottaa nuo nipsukat käyttöön samassa yhteydessä ennenkuin sukkasaldo on vain parittomia.
  Tilasitko nuo nipsut siis netistä vai löytyykö ihan marketeista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin netistä, mutta niitä ehkä saa marketeista, citymarketista ehkä parhaiten. Jos oikein muistan, niin ko. tuotteen sivuilla oli maininta mistä liikkeistä niitä saa. Toivottavasti muistan oikein. Kurkkaapa tuotteen sivuille.

   Poista
 2. Minusta pidikkeitä saa ihan s-marketistakin. Muistan nähneeni sielläkin niitä. Meillä ne ovat käytössä ja hyviä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisipa hyvä! Ensimmäisen pesukerran jälkeen olen tosi tyytyväinen:-)

   Poista
 3. Pienessä porukassa se varmasti toimii,oon iteki harkinnu noita,mutta en oo vielä uskaltanu satsata....11 hengen sukkapyykkiin ku joutuu aina niitä parittomia,lapset ku tahtovat unohtaa sukkiaan kuka minnekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä parittomia tahtoo ilmaantua:-(. Lapsetkin aivan kyllästyivät kun aina sukat on hakusessa:-). Ovat nyt itsekin innostuneet näpsyistä. Koko porukan motiivin tämmöinen vaatiikin

   Poista
 4. Tuo vois olla kokkeilemisen arvonen juttu tosiaanki. OOn miettiny kyllä ratkasua noihin parittomiin sukkiin, sillä meillä niitä aina riittää. Vaikka ostaa monet samanlaiset sukat, ei sekään auta. Kerroppa sitten miten näpsyt alakaa toimimaan, väheneekö parittomat sukat. :)

  VastaaPoista
 5. Superhyvä idea, enpä ole kuullutkaan aiemmin!! Kiitos vinkistä, minä kävelen heti tänään kauppaan tuollaisia nipsuttimia etsimään.
  Tuntuu, että meillä pesukone suorastaan syö sukkia.. Huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailustasi! Olin tyytyväinen eka pesun jälkeen kun irrottelin nipsut sukista ja laitoin pareittain koriin ilman epätoivoista jäljittelytehtävää!:-)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.