perjantai 9. marraskuuta 2012

Uusia kankaita
Tänään hain postista ihanan kangaspaketin täynnä toinen toistaan ihanampia kankaita. Jälleen on ajatuksissa täydentää lasten paitasaldoa. Todennäköisesti teen perusmallisia paitoja, koska kankaat ovat itsessään jo paljon puhuvia. Muutama kangas on varattu minulle tunikakankaiksi. Niitä ei ole itsellä koskaan liikaa. Jos teillä lukijoilla herää ajatuksia minkälaisia vaatteita noista kangaista voisi tehdä, otan ilolla ideoita vastaan. Eräs aplikointiompelus on minulla parhaillaan kesken. Yritän saada työn valmiiksi, niin voin laittaa tänne siitä kuvia. Nämä kankaat tilasin ompelun ihanuus-verkkosivuilta. Kurkatkaapa, siellä on paljon kauniita kankaita myynnissä ja hinnatkin ovat paljon edullisempia kuin monessa muussa, netissä olevassa "kangaskaupassa".


2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kankaita. Houkuttelevat ompelukoneen ääreen!! Tunikoita, leggareita.. vois yhdistää esim. niin, että toinen lahje on pilkkua ja toinen tähtee.. tai paidoissa hihojen osassa niin.
  Ihanan näköistä tuo pallonauha, mikä on virallinen nimi? Tosi kivaa esim. mekon tai tunikan helmaan! Ompeluiloa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! Kuulostaa mielenkiintoiselta. Kiva alkaa suunnittelemaan ja ompelemaan ihanista kankaista. Katsotaan mitä tuleman pitää :).

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.