tiistai 1. tammikuuta 2013

Uutta ja vanhaa


Blogini on viettänyt sen verran pitkän loman, että vuosikin on jo ehtinyt vaihtua.  Loma on ollut ihana ja aivan paikallaan. Koulu vain hätyttelee lapsia liikkeelle liian aikaisin, kun jo huomenna pitäisi jo jaksaa istua opin ääressä.

Jatkan blogissani samalla tyylillä kuin aikaisemminkin. Mitään ihmeitä ei sen suhteen ole tiedossa :). Yritän tsempata myös itseäni kommentoimaan muiden blogien kivoja juttuja. Välillä olen pyrkinyt siihen, että kommentoin vaikkakin pienellä ajatuksella jos bloggaaja on mielestäni laittanut blogiinsa jotain kiinnostavaa. Joulun kiireet ja touhut ovat kyllä hidastaneet reippauttani tämän asian suhteen. Suuret kiitokset teille, jotka olette käyneet vierailemassa sivuillani ja myös kun olette viitsineet jättää kommenttejakin :).
 Tämän viehättävän nuken esikouluikäinen tyttömme teki huovutusvillasta. Näitä lastemme töitä ja askarteluja tulen laittamaan sivuilleni. Ne ovat vaan niin ihania :).                  
             Joulupukki toi lapsille lahjaksi tällaisia 3D-palapelejä. Olivat niin mieluisia, että niitä halutaan vielä lisää.


6 kommenttia:

 1. Kiitos samoin!:-) Hienoja nuo 3 d palapelit, uus juttu mulle! Ja ihania nuo lasten hahmot. :) Parhaita. Jatka vaan samaan malliin. Parasta se, mikä tuntuu itsestä hyvältä. Itsellehän tämä pääasiassa on. Mukavaa uutta jo alkanutta blogivuotta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle :-). Olen kyllä tykännyt siitä, että voin johonkin tallettaa muistoja omasta ja koko perheen touhuista.

   Poista
 2. Suloinen huovutustyö<3
  Näin lomalla tuo kommentointi on vähän vilkkaampaa, mutta töiden alkaessa se väkisinkin jää niukaksi...
  Intoa ja iloa uuteen vuoteen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kommentistasi ja vierailustasi blogissani :-). Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

   Poista
 3. Hellyyttävä pieni huovutustyö :) Mukavia blogihetkiä myös uudelle vuodelle 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö olekin suloinen :-). Mukava kun kävit :-)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.