keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Be Careful Out There-huppari


Tämä huppari on nimeltään Ottobren mukaan Be Careful Out There (4/2012). Malli oli jotenkin niin houkuttelevan hauska, että sai minut piirtämään kaavat. Koon puolesta paita on aika napakka, kapeanmallinen, mutta tällä hetkellä oikeinkin sopiva nelivuotiaallemme. Kankaana käytin college-kankaita, jotka löytyivät kaapistani.
Harjoittelin peitetikkikoneella saumojen koristelua. Aika haastavaa hommaa on saada paininjalka kulkemaan oikeaa kohtaa. Tämän takia tilasinkin läpinäkyvän paininjalan, joka ehkä helpottaa tätä puuhaa. Huonot kohdat jäi onneksi hupun alle piiloon:). On ollut antoisaa löytää blogeja, joissa on neuvottu ko. masiinan käyttöä ja samalla on saanut nähdä miten upeita vaatteita blogistit ovat ommelleet.
                                          Leikkasin samalla kaavalla toisenkin paidan.                               
         Laitan kuvia siitä kun saan
      sen valmiiksi.5 kommenttia:

 1. Oikeen onnistunut! Kiva malli ja hyvät värit. Tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on minustakin kiva. Pikkuisen sain raitatrikoota tuhottua, hupun verran :-). Yritän nyt lykätä ja käyttää niitä pois. Ja tuovathan ne myös piristystä vaatteeseen.

   Poista
 2. Hei mistä tilasit sen läpinäkyvän paininjalan? Piiloaitassa käytyjen keskustelujen pohjalta minäkin kiinnostuin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen samaisesta, paikallisesta ompelukoneliikkeestä mistä Janomen peitetikkikoneen plus -muut koneet olen hommannut. Tuo läpinkyvä jalka on ihan samanlainen kuin normaalijalka, mutta läpinäkyvä. Voin laittaa siitä kuvaa jossain vaiheessa. Samassa pussukassa oli reunaohjain ja kuminauhapoimutusjalka, jolla pystyy myös erilaisia nauhoja kiinnittää. Se kuulostaa mielenkiintoiselta. Eivät tosiaan myyneet yksittäin tuota jalkaa. Kokemusta käytöstä ei vielä ole, sillä just tänään olen nämä hankkinut:). Kiitos kun kyselit, sait minut kauppareissulta ajamaan ompelukoneliikkeeseen, jossa nuo tarvikkeet ovat odotelleet minua viikon verran:).

   Poista
  2. Ai no sit koen pärjääväni ilman sitäkin. ;) Ajattelin lähinnä, että jos se olisi ollut yksiosainen, olisi jossain tilanteissa ollut siitä apua. Mutta mennäänpä perusmallilla siinä tapauksessa. ;)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.