tiistai 12. maaliskuuta 2013

Aikuiselle röyhelöitä


Jälleen kesähepeneitä itselle:). Selvää suuntaviivaa ei ollut lopputuloksesta kun tämän paidan leikkaamisen ja ompelemisen aloitin. Tästä turkoosista tuli niin voimallinen, etten tiedä onko se kaunis vai ruma? Ja sopiiko röyhelökangas turkoosiin vai ei ? :) Voihan tällaista käyttää vaikkapa omalla pihalla jos ei kauemmaksi uskalla mennä.Olen hakenut metsästä koivunoksia tulppaanien seuraksi ja nyt ne ovat alkaneet työntää lehtiä. Kylläpä ovatkin keväisiä!Turkoosista röyhelöpaidasta tuli niin kysymysmerkkitapaus, niin ajattelin hieman neutralisoida tilannetta ja tehdä uuden, rauhallisemman version. Etukappaleen keskelle ompelin lisäpalasen, johon röyhelöt kiinnitin. Tästä paidasta jätin helmaröyhelön pois.  Ehkä parempi näin:)


4 kommenttia:

 1. no on sielläkin hurruuteltu röyhelöitä! :) onko sulla rullapäärme noissa röyhelön reunoissa? minä jätin ihan semoisiksi..en mitään laittanut. saapa nähdä miten käyttäytyvät pesuissa. vakoilin kaupan vastaavia ja aika monet olivat ihan ilman mitään...mutta niin viimeistellyltä kyllä näyttävät nuo sun hörhelöt.

  tiirailin kovasti noita sun kuvia ja siis olet erilliseen palaan kiinnittänyt nuo röyhelöt?hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole vaan melkoiset hörsylät :). Jospa helteinen auringonpaiste saa laittamaan tällaisia päälle :-) Ompelin rullapäärmeen kaitaleitten reunaan, mutta varmasti hyvä ilmankin. Laitoin toisiaan etukeskikappaleelle erillisen kankaanpalasen, johon kiinnitin röyhelöt. Ehkä vähän tukevampi alusta kuin yksinkertainen kangas, mutta helpotti ennenkaikkea sitä, että röyhelö kiinnittyi oikeaaan kohtaan. No tämä oli vain yksi tapa :-). Ne sun paidat oli tosi kauniita!

   Poista
 2. Kertakaikkiaan hienoja röyhelöitä! Ihanan rohkea tuo eka. Parhaimmillaan sellainen helmi. Tuo toinen on todella kaunis, rauhallisen kaunis! Kesää odotellessa. :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :). Kiitos! Tuo eka paita on jotenkin mielenkiintoinen, koska sitä voi mielestäni joko parantaa tai rumentaa muulla vaatetuksella. Aurinkoiset hellekelit olisivat jotain ihmeellistä!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.