torstai 25. huhtikuuta 2013

Uusien mallien testausta


Pieni mies sai uusia t-paitoja uusimman Ottobren Brave Firemen raglan-mallilla. Paidassa on kivasti väljyyttä, mutta istuu kuitenkin tosi hyvin. Käytin tähän paitaan erilaisia kankaanpalasia. Limen värinen tähtikangas sopi mielestäni hyvin harmaa ja mustan kaveriksi. Peitetikkikoneella harjoittelin jälleen päällitikkaamaan saumoja ja mukavasti se antaa ilmettä kokonaisuuteen.

 

Tämä työkalukangas on kovasti pikkupojan mieleen. Samasta kankaasta tein jo aiemmin pipon.

 

 Uusi Ottobre sisälsi myös tämän tunikamekon. Malli on nimeltään Movimiento. Mistähän tuollainenkin nimi on keksitty:). Tyttönen halusi tunikaan pituutta ja niinpä siitä tuli ennemminkin mekko. Kangas on joustavaa trikoota ja tilattu Ompelun Ihanuudesta. Kanttaukset ovat samasta paikasta tilattua pikkukukkakangasta. Sivun viimeisessä kuvassa näkyy lähemmin kanttaukset.

 

Villatakki näyttää kivalta mekon kanssa. Sen kanssa mekkoa voi pitää jo nyt viileämmällä kelillä.


8 kommenttia:

 1. Onpas syntynyt kivan näköisiä juttuja!
  Tosi nätti tuo mekkokin. Mieletöntä vaatetehtailua! Ihanaa.

  VastaaPoista
 2. siellä kyllä pörrää se ompelukärpänen ahkerasti! ja tuotokset aina niin passeleita.

  jotkut ne on aikataulussa, toiset ei niinkään. :) sinä siellä kesävaatteita värkkäilet ja mulla ois enempi semmoinen tuulihousumeininki vielä...näköjään oon aina muutaman kuuukauden jälkijunassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-). Olishan täälläkin saanut tehdä tuulihousuja, mutta kesävaatteet ovat vieneet voiton. Olet oikein mukavasti ajan tasalla. Ja kohta toivottavasti lämpenee niin paljon, ettei edes kannata alkaa niitä ompelemaan.

   Poista
 3. Kyllä noitten pikkuisten kelpaa...:) Taasen oot hienoja juttuja saanut aikaiseksi! Reipasta! Seuraavia aikaansaannoksiasi odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Kiva kun te lukijat jaksatte käydä katselemassa ja vielä jättämässä kommenttia! Monenlaista suunnitelmaa mielessä, mutta ehkä juhlavaatteet ovat seuraava ykkösjuttu.

   Poista
 4. Tulin vastavierailulle blogiisi. Mukavaa, kun kävit, tervetuloa uudelleenkin! :) Ihana blogi myös sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teri:-) Mukava kun tulit katselemaan sivujani. Tulen ilman muuta käymään blogissasi uudestaan, samoin:-).

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.