lauantai 11. toukokuuta 2013

Huppari T-paita ja pienen pientäTämä herkkäsävyinen paita muotoutui hyödyntämällä raglanhihaisen paidan kaavaa ja vanhaa hupparia. Hupun leikkasin tarkoituksella niin, että se menee edestä päällekkäin. Peitetikkikoneella tikkasin reunat ja hupun edustasta tuli tällä tavalla aika kiva.


Kun aloin tekemään koulupojalle t-paitaa, mietin mitä erilaista voisin keksiä peruspaidan sijaan. Pieni tasku edessä ja huppu tuovat minusta särmää ja mielenkiintoa isomman pojan paitaan.
Nämä vaatteet ovat vielä salaisuus:). Ne menevät pienelle suloiselle poikavauvalle. Olin muuten innoissani kun nepparien kiinnitys onnistui niin hyvin:)


Jos joku on kiinnostunut mitä malleja olen käyttänyt pienten vaatteiden ompelussa, niin vinkatkaa joko kommentin tai sähköpostin kautta, niin etsin mallinumerot.
Halusin niin kovasti laittaa nämä esille, että en malttanut alkaa kaivamaan lehtiä. En nimittäin ollut muistanut merkitä kaavoihin mallinumeroa. Yleensä kirjaan kaavaan ylös mallin numeron ja lehden numeron.
Näiden postausten kautta toivottelen myös kaikille äideille ihanaa äitienpäivää!

4 kommenttia:

 1. ihana tuo pikkuisen asu,niin soma ja suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suvi:) ja oli aivan ihana ommella pitkästä aikaa noin pieniä vaatteita.

   Poista
 2. Onpas kivan sävyinen huppari. Leikkaus ja kankaat, tykkään! Ja niin suloinen pienen miehen asu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuomitarha:-). Minusta oli kiva käyttää nyt pehmeämpiä sävyjä, kun aika paljon on tullut tehtyä kirkkaista väreistä pojille vaatteita.

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.