sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Aikuisten "juhlaa" naamiaisten merkeissä


No kyllä meillä olikin hauskaa:D. Saimme kutsun ystäviltämme naamiaissynttäreille, siis aikuisten kesken. Enpä muista milloin olisin ollut naamiaisissa. Enkä sen takia malta olla laittamatta tännekään muutamia kuvia.

Halusin pukeutua intiaaninaiseksi, koska niillä on niin kauniit vaatteet. Etsin ja  mietin mistä hankkisin asusteita ja netistähän löytää kaikenlaista. Tilasin mekon seuraavasta naamiaisasut.fi linkistä. Itse tein päähineen ja laukun. Lisäsin erilaisia helyjä kokonaisuuteen. Peruukin ostin paikallisesta lasten leluliikkeestä.


Mieheni tilasi komean peruukin punanaamio.fi sivuilta. Siellä on loistava valikoima erilaisia naamiaisasusteita. Tummaa kasvoväriä iholle ja pientä lisärekvisiittaa niin asuste oli valmis.

Tämä oli hieman erilainen postaus. Toivottavasti ymmärrätte:), mutta meillä oli niin hauskaa naamioituneitten ystäviemme kanssa, että halusin tosiaan tuoda tännekin muistoksi muutaman kuvan illasta. Tämä myös teillekin vinkkinä ja muistutuksena syntymäpäivien teeman suhteen, myös aikuiset tykkäävät hassutella. Useimmitenhan sitä vanhemman roolissa hankkii lapsille naamiaisasuja. No joskus näinkin päin:)


9 kommenttia:

 1. Voi ku hauska idea ja huikeat naamiaiskamppeet:)! Olispa iteki hauska joskus kavereiden kanssa naamiaisia viettää:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannataa järjestää :-). Tunnelma on väkisinkin rento:D

   Poista
 2. Niin hauska :D Makeet naamiaiskamppeet ootte hankkinu/tehny! Me ollaan pidetty pari kertaa suvun naisten kesken naamiaisia ja kyllä on molemmilla kerroilla ollut hauskaa :) Jo pukujen suunnittelu on niin hykerryttävää!
  t. yhden lapsenmielisen suvun lapsekas tyyppi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa:-), teitä samanhenkisiä on muitakin. Aivan tärisin kun asua viimeistelin, niin hauskaa se oli. Uusia ideoita alkoi jo kehittymään päässä seuraaviin mahdollisiin juhliin:D.

   Poista
 3. Voi teitä! :) On leppoisan näköinen herrasmies, ja sinä reippaan näköinen inkkarinainen.:):) Vau! Varmasti oli kivat juhlat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos:-). Meillä oli tosi kivat juhlat ja nauraa sai kovasti:D.

  VastaaPoista
 5. Vau, ihan mahtavaa!! Hyvä aikuistenkin on välillä hullutella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Äärettömän piristävää välillä vähän repäistä:D

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.