torstai 20. kesäkuuta 2013

Perhosmekko ja juhannusterveiset
Tämä mekko valmistui Mekkotehtaan Karoliina-mallilla. Ja sen teki tuleva ekaluokkalainen äidin avustuksella. Usein neiti on halunnut tehdä jotain "oikeaa" vaatetta ja niinpä päätin, että nyt keskityn auttamaan tyttöstä. Hän selasi kirjaa ja päätyi tähän malliin ja niin käytiin Eurokankaassa kangasostoksilla. Tämä kesäinen perhoskangas miellytti pienen ompelijan silmää.


Haasteellisia kohtia riitti, mutta hienosti ja tarkasti tyttönen ompeli. Sitä kun viitsisi ahkeraan opettaa ja neuvoa, niin aika pian moni asia olisi itsestään selvää. No, onhan neiti vielä nuori, että ehtii kovasti harjoitella. Mutta silloin pitäisi jaksaa opettaa, kun innostusta ja halua oppimiseen on valtavasti.


Talon rouvan ikäkin karttui ja näitä ihania kukkasia ilmestyi maljakkoihin. Juhannusruusun tuoksu on aivan huumaava. Sitä kun saisi tuoksutella yli talvenkin:)Kauniiden kukkien myötä toivotan teille lukijani oikein lämpöistä ja onnellista keskikesän juhlaa, juhannusta!6 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja reipas tyttö :)! Kiitos ja hyvää Juhannusta myös sinulle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari:-). Sinnikkyyttä löytyy neitistä selvästi:D. Aurinkoisia päiviä!

   Poista
 2. Oi, aivan ihana mekko! Kyllä sulla on taitava tyttö! Onnea vaan vanhenevalle :) Meillä junannusruusut ja pionit ovat jo lopettaneet kukinnansa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika:-) Jännä nähdä jääkö tyttöselle kipinä ompeluun myöhemminkin! Vanhempani toivat ruusuja mökiltään. Ruusuja olisi kiva istuttaa omallekin pihalle. Saisi käydä nuuskuttelemassa niitä vähän väliä:D

   Poista
 3. Ai sinäkin oot keskikesän lapsi! Onnea sullekin :) Ja ihanaa juhannuksen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:D. Ihan ei osunut synttärit juhannukseksi, mutta hyvin lähelle! Ja onnittelut sinullekin, kävin blogissasi ja huomasin, että sinullakin on juhlat:-)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.