keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Metsän herkutIhmeellisiä nämä metsän aarteet. Enpä ole ennen nähnyt vastaavaa vadelmapaikkaa. Ankean          näköinen hakkuualue kätkee sisälleen uskomattoman määrän vadelmapensaita. Jäätelön kanssa melkoisen herkullisia nämä aarteet:)


Nyt ei ole ajankäyttöongelmia, sillä tekemistä ja puuhailua riittää. Näitä haetaan vielä lisää ja miksei myös mustikkaakin:)


Pakastimesta löytyy vielä jonkin verran viimevuotisia punaherukoita. Onkohan liian laiskasti tullut   talvella  käytettyä niitä:(. No ajattelin kaivaa mehukeittimen ja keitellä jäljelle jääneet mehuksi. Se kyllä tekee kauppansa.

      
 Miten teidän marjastamisen laita on? Joko kaikki on valmista:D


4 kommenttia:

 1. mansikoita on pakkasessa 30 kiloa,vattuja peräti 6dl,ja raparperia,sitähän saatiin taas se jätesäkillinen naapurin mummolta :)
  herukoita ko sais,mustikoita kattelin,vaan onnettoman pieniä olivat..ja puolukassa pittää käyvä lasten kans monta kertaa....meillä mennee mehua hirvee määrä,selekä vääränä saa kantaa kaupasta,ko marjat loppuu kesken kauden..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä kun lapset syövät marjoja, tietysti itekin. Mustikoita oli vähän tietyissä paikoissa enemmän. Toivottavasti puolukkaa tulisi, että saisi survosta. Se onkin erityistä herkkua varsinkin liharuoan kanssa! Olet muuten ollut reipas:-)

   Poista
 2. Oi herkku, teillä on vadelmien pakastus jo hyvällä mallilla. Minä täällä vasta haikailen niiden perään... pitäis löytää joku kunnon paikka mistä poimia! Laitettiin pari vuotta sitten puutarhavattuja, mutta eihän niitä vielä riitä pakkaseen asti. Mustikoita, mansikoita ja viinimarjoja onkin jo pakkanen pullollaan (ja viimevuotisia puolukoita kun saatin silloin niin iso saalis..) :) Mukavia marjaretkiä!!

  VastaaPoista
 3. Meillä varmaan ensimmäinen kerta kun on vadelmaa näinkin paljon. Hyvä tuuri kun löytyi hyvä paikka. Suurin osa puskista oli tosi pieniä, mutta marjoja oli tosi paljon. Uusia herukoita ei ole vielä ollenkaan , ovatko lie täällä päin vielä ihan valmiitakaan. Onnistuneita marjaretkiä teille:-)

  VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.