torstai 15. elokuuta 2013

Marimekkoa myös itselle


Muutama viikko sitten ompelin miehelleni  Marimekon Maisema- kankaasta hupparitakin. Samaisella keväisellä ostosreissulla ostin myös itselleni tämän Erja Hirven suunnitteleman "Musta ruusu"- kankaan sama huppariajatus mielessä. 


Otin mallia collegehupparistani leventämällä saumoja reilusti. Kangas olikin paljon haasteellisempi kuin mieheni Maisema-kangas. Isoja kuvioita oli minusta vaikea asetella lopputulosta ajatellen. Niinpä päätin leikata kappaleet "suurin piirtein"- otteella. 


Takkini on kyllä hyvin erityylinen mitä olen tottunut käyttämään. Mutta ehkä totun tähän isokuosiseen ruusukankaaseen:).Nyt meillä on molemmilla uudet hupparitakit:D


Ilta oli upea elokuun ilta. Taivas oli niin värikäs, että ihastelemista riitti.

12 kommenttia:

 1. Vaude, ootpas taas tehnyt hienon takin!! Hyvältä näyttää tuo kuvioinnin asettelukin! Ja upean näköinen auringonlasku taustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Eerika:). Jännittynein tunnelmin ompelin takkia miettien teenkö turhaa työtä:) Mutta ainahan kannattaa tehdä työ loppuun asti, niin pääsee näkemään lopputuloksen paremmin. Nyt on kyllä hyvä mieli, kun väkersin takin. Oli kyllä kirjava taivas, minusta taivaan väreissä näkyy kivasti samoja värejä kuin takissakin.

   Poista
 2. Tosi hieno takki! Mukavan mallinen.
  Harvoin saa noin nätin auringonlaskun kuvattua. Upea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silja :-). Jotenkin rento ja leppoinen tuli tuosta mallista ja varmaan mukava käyttää nyt kun ilmat alkaa viilenemään. Meidän yläkouluikäinen poikamme on taitava käyttämään kameraa. Minä varmaan olisin saanut aikaiseksi vain tummia kuvia. Nyt kuviin tuli aidot luonnon värit:-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Suvi:). Enpä ole aikoihin omistanut hupparimallista takkia!

   Poista
 4. Kylläpä siinä nyt passaa merenrannalla romantisoida :)
  Hienot on kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D. Eikö olekin herkkää. Kiitos sulle:-)

   Poista
 5. hieno! kerrassaan!! ja kuvat on upeita...terveisiä kuvaajalle kans. :)
  uskomattoman hyvin sopii tuo kangas takkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Kerron terveiset! Onpa kiva kuulla mielipidettä kankaasta. Itse niin epäröin, että onko se liian kirjava. Olen jo harjoitellut sen käyttöä ja hyvältä on tuntunut:)

   Poista
 6. aivan huippu kangas tuohon takkiin löytyny! jos jostain syystä ei innostukaan ite pitämään niin ostajia varmasti on:) mutta sinuna en luopuisi, näytätte kahestaan niin <3 hmmm, takitki yhteensopivilta. nyt vaan paljo yhteisiä iltalenkkejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa mukavasta kommentista:). Nyt vain lenkkipoluille:)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.