tiistai 20. elokuuta 2013

Skyline- huppari

 
 
Tämä hupparimalli on Ottobren 4/2013 Skyline- malli. Kolmasluokkalaiselle pojallemme tein paidan koon 146 cm mukaan. Kangas on Eurokankaasta ostettua neulosmaista collegea. Pyysin poikaani piirtämään pienen miekan kuvan ja painoin valkoisella Emo peittovärillä miekkoja ympyrän muotoon. Sivusaumoissa on taskut, jotka jäivät kuvaamatta. Huppari on erittäin hyvän mallinen, suosittelen kaavan hyödyntämistä.

 
Kuvasta tulikin aivan kuin laivan ruori, miekkaruori:). Katsojan silmissä se voi olla mitä vain. Jotain painantaa teen jatkossakin. Se on erittäin mukavaa puuhaa!
 
 
 
Hupparin reunaan naputtelin metallirenkaat, joista ohut kuminauha tulee kiristettäväksi. Paikallisesta ulkovaatetehtaanmyymälästä olen aikoinaan ostanut ison kasan "kiristysneppareita".
 
 
Samaa mallia soveltaen tein myös tämän raitaneuloshupparin. Kangas on samoin Eurokankaasta ostettua pehmoista neulospuuvillaa. Lisäsin kyynärpäihin nahkapalat ja etukappaleelle taskun puuvillakankaasta. Tämä paita jäi ilman taskuja, koska unohdin ne:).
 
 
 
Kiva tehdä isommillekin koululaisille vaatteita, kun ne vielä kelpaavat. Sopivia kankaita on vaan haasteellisempi löytää, sillä monet trikoot ovat pienemmille lapsille sopivampia. Mutta mielikuvitusta ja luovuutta kehiin, niin kaikki on mahdollista:)
 
 
 
Onnellisia päiviä teille kaikille!
 
 
 
 14 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan tuli hienoja. Todella hieno kuvio, tuli miekoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Es-a:-). Jotenkin jänskää puuhaa tuo painaminen väreillä, sitä pitäisi opetella ja tehdä paljon ja rohkeasti eri tyyleillä. Mukava oli ommella hyvällä kaavalla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuo huppari-malli näyttää todella hyvältä. Laitanpa korvan taakse. :)
   Sait aikaan taas kaunista.

   Poista
  2. Kiitos Pelapuu:). Kannattaa tehdä ja muokata sellaiseksi kuin itse haluaa. Minusta siinä oli mukavasti väljyyttä olematta kuitenkaan mikään teltta.

   Poista
 3. Hyvännäköiset hupparit! "Miekkaruori" tuo kivaa lisää harmaaseen huppariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-). Ei monesti tarvi paljoa tehdä kun ilme muuttuu kivasti!

   Poista
 4. siellähän on vauhti päällä! uskomattoman paljon kaikenlaista saat aikaiseksi. harmaa huppari tosi kiva! raidallisesta puhumattakaan. collegeostoksille pitäisi päästä! olen päässyt nyt taas saumuroinnin makuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä joku kangas on melkein jatkuvasti käsittelyssä:D. Mukava kun olet päässyt saumurin kanssa taas läheiseksi, se tietää mukavia tuotoksia. Laitahan esille, niin tulen katsomaan!

   Poista
 5. Kiva blogi sullaki täällä! Voi ku osais itekki ommella meiän hupparipojalle tuollasia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vierailemaan blogissani:). Varmasti osaisit tehdä noita huppareita, ei ollenkaan niin vaikea tehdä mitä kuvittelis:)

   Poista
 6. Hienot on hupparit, täytyypä kokeilla tekaista omalle esiteinille tällä kaavalla myös, jos vaikka suostuis pitämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä:-). Malli oli hyvä, että varmasti saat kivan hupparin tehtyä!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.