torstai 29. elokuuta 2013

Virkattua kukkaroa

 
 
Tähän kukkaroon sain idean askarteluliikkeestä. Siellä oli esillä tällainen virkattu kukkaro. Se oli vain huomattavasti pienempi. Metallileukojen avulla mitoin muotoa ja mallia. Ompelin pussin sisälle ohuesta, satiinista vuoren. Näihin kukkaroihin ompelin sisälle myös erillisen taskun kännykälle.
 
 
Sievät huopakukkaset löytyivät myös askarteluliikkestä. Kukan sisälle liimasin omasta laatikosta löytyneen helmen.


 
 
 
Nämä kankaiset versiot löysivät kodin muualta:). Vaikuttavat olevan mieluisia juuri penaalina.
 
 
 
Jotain muutakin olen ommellut kuin näitä kukkaroita:D. Hieman hitaammalla tempolla kylläkin, mutta sen verran mielenkiintoista, että laitan heti niistä kuvia kun vaan saan valmiiksi:)
 
 
 




16 kommenttia:

  1. Hienoja kukkaroita, varsinkin tuo virkattu on tosi kaunis!! Pakko mainita vielä tuohon keittiöpostaukseen, että onpas teillä kodikas keittiö ja tosi tunnelmallisia kuvia olit saanut otettua :) Mielenkiintoista tosiaan tuo kameran käyttö kun alkaa oikein säätämään! Pitäis itekkin alkaa enemmän opettelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika:) Itsekin pidän tosi paljon tuosta virkatusta mallista. Kamera on kyllä mielenkiintoinen kapistus:) Opittavaa on tosi paljon ja vähän jää mieleen. Useimmiten turvaudun automaattiasetukseen, mutta nyt olen päättänyt opetelle oikeasti. Ylläolevat pussukkakuvat harjoittelin myös käsisäädöillä napsimaan. Taitavat kuvaajat näkevät kyllä virheet, mutta kokeilemalla sitä parhaiten oppii. Sinulla on kyllä erittäin ihania kuvia aina sivuillasi:)

      Poista
  2. Ihania pussukoita. Tekis mieli kyllä kokeilla tuota virkattua mallia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kokeile ihmeessä. Sinulla on taidot minkälaiseen malliin tahansa:). Virkkaus niin kivaa, kun voi lisäillä ja vähentää silmukoita miten vaan malli vaatii.

      Poista
  3. kivan näköisiä kukkaroita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi:). Onhan se mukava kun saa niin monennäköistä, vain mielikuvitus rajana:)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Kehrä:). On nämä kyllä kivoja. Mukava ottaa käyttöön erilaisissa tilanteissa.

      Poista
  5. Erittäin syyhyttävältä näyttää tuo virkattu versio! Ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-). Kiitos! Hyvä sana tuo syyhyttävä. Voiskohan käyttää myös sanaa hypisteltävä:D

      Poista
  6. Voikun ihana tuo virkattu!! Mä olen joskus kattonut noita lukkoja, muta en koskaan ole ostanut, kun tiedän miten ne kiinnitetään tuohon kankaaseen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:-). Siitä tuli jotenkin söötti. Tuo virkattu reuna sisävuoren kans oli niin paksu, että laitoin liimaa lukon sisälle ja tungin vaan reunat leuan sisälle. Ohuempaan kankaaseen olen liimannut kohtuullisen paksun nyörin ja liimaa lukon sisälle. Tämän jälkeen olen työntänyt reunan nyöreineen päivineen metallien sisälle. Yhdet leuat väänsin rumaksi kun aloin "pihdeillä" puristamaan reunoja tiukaksi, vaikka laiton pehmustetta kankaan ja pihtien välin. Pitäisi löytää paremmat työkalut puristamiseen. Mutta hyvin näyttää pysyvän ilmankin puristamista. Nuita on kyllä mukava tehdä.

      Poista
  7. Voi miten kauniit värit tuossa ylimässä kuvassa.. tosi kaunis kukkarokin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina:-). Kiva kun huomasit tuon kuvan sävyjutun. Nimittäin käsisäädöillä opettelin hakemaan herkkyyttä kuvaan ja minustakin tuossa kuvassa on aika herkät sävyt. Opetteluvaiheessa tuo vielä:D .Niin ja tosi kiva kun tulit lukijakseni, tervetuloa!

      Poista
  8. Aivan ihania nuo kukkarot!! Tekisitkö mulle pari tuommosta kankaista, missä on kännykkätasku? Maksasin toki tai voin tehä vaihtarina villasukat, lapaset tms. Mitä tuumaat? Laita vaikka sähköpostia, osote löytyy mun blogin profiilin takkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta:) Laitanpa postia sinulle!

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.