tiistai 17. syyskuuta 2013

Huhuu, missä olet EH, arvontani voittaja!!!

 
 
 
 Pienimmäinen sai taas perussettiä äidin ompelun tuloksena. Jotenkin niin ihanan pehmoisia leikeissä tuollaiset trikoo-college -yhdistelmät. Paita on siis trikoota. Muistaakseni olen ostanut kankaan Eurokankaasta ja housut ovat collegea. Mistähän lie hankittu? Olisikohan tilattu Kangastukusta joskus viime vuonna.
 
 
 Jotenkin värien kirjavuus hymyilytti, kun katselin pikkumiestä leikkien keskellä.  Asusteesta tuli mieleen jotenkin yöpuku:D. Mutta päivävaatteet ne ovat:). Kaavat ovat samoja mitä edellisessäkin pikkumiehen vaatepostauksessa olin käyttänyt. Eli jotain vanhoja perusmallisia kaavoja siis.
 
 
 
Tässä nalle saa opetusta miltä tiikeri näyttää:) 
 
 
Tämän ihanan setin voitin Linnasalon elämää -blogin arvonnasta. Minulla kävi hyvä tuuri:)
 
Missä olet arvontani voittaja, nimimerkki EH? Odottelen huomiseen ja arvon sitten uudelleen, jos yhteydenottoa ei kuulu.
 
Eurokankaasta löytyi taas ihania kankaita raglanmallisten mekkojen ompeluun. Laitan kuvaa kun saan jotain valmista aikaiseksi.
 
 
 
 
 


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos:). Jotenkin ihanan värikkäät, tykkään myös.

   Poista
 2. Ei tuo setti mitenkään yöpuvulta näytä! Se on kivan värikäs ja pirtsakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on kyllä melko makeet:-). Yllättävän hyvin tuo housujen turkoosinsininen sopii tuohon paidan väreihin. On niin suloista miten pikkuinenkin on niin mielissään uusista vaatteista:-)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Vahingossa poistin kommentini :) Kyllä pikkuisen kelpaa, ihanan pirteät värit. Kyllähän se niin on, että miellyttävän pojan on hyvä olla miellyttävissä vaatteissa. :D Liiikuttava tuo nallelle pidetty oppitunti :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, poikakin on niin pehmoinen, että vaatteet ovat just nappiin:D.Kiitos sinulle:-)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.