torstai 12. syyskuuta 2013

Pikkuautoja ja farkkutaskua pikku miehelle

 
 
 
Meidän reipas parivuotiaamme sai uuden paidan ja farkut. Kaavat ovat joskus kauan sitten leikatut, enkä ollut merkannut niihin mistä lehdestä ne on piirretty. Housut ovat jälleen kerran sivusaumattomat peruspöksyt, joihin sitten lisäsin jotain pieniä yksityiskohtia. Farkkukangas on hyvin pehmoista ja aika ohutta.



Paitakangas on ostettu paikallisesta tehtaanmyymälästä, johon on nyt tullut myyntiin kivoja lasten trikookankaita. Tämä on kyllä niin kuvioitu kangas, että turhaan ehkä värkkäsin tuon valenappilistan valenappeineen. Voisihan lista olla myös pikkuisten autojen liikennevalo:). Listan "napit" ovat siis punaista college -kangasta ja autot autokankaasta leikattuja pikkuautoja.
 
 
 Tammen kultaiset kirjat ovat meillä kovasti tykättyjä. Ne ovat tosi sopivia iltasatukirjoja ja pienten katselukirjoja. Tekstit ovat sopivan lyhyitä ja kuvat ovat mukavia katsella.
 
 
  Housujen sivuosaan ompelin tuollaisen taskun vetoketjuineen. Etutaskut ovat vain päällitikatut ja vyötäröllä on kuminauha. Kuvaaminen oli todellakin tehokasta. Asennot vaihtuivat niin vikkelään, että kuvaajana en meinannut pysyä vauhdissa.
 
 
Arvontaan ehtii vielä osallistua muutaman päivän ajan:). Tervetuloa vielä osallistumaan!
 
 
 
 
 
 



16 kommenttia:

  1. oi että miten suloiset vaatteet,paita kivan värikäs :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On muuten tosi mukava tehdä erilaisista kankaista. Viime aikoina on tullut ommeltua hieman rauhallisemmista väreistä. Nyt oli tosi kiva ottaa värikkäitä kankaita käsittelyyn. Kiitos:)

      Poista
  2. Voi miten samanlainen olemus tuossa eka kuvassa kuin meidän nuorimmalla pienempänä! Hauska tunne kun näytti niin tutulta :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva autokuosi paidassa! Minusta tuo valenappilista on hauska! Ja samat kirjat ovat meidänkin lasten lemppareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin tosiaan mitä lisuketta tuohon keksisi ja ajatus listasta tuntui kivalta. Se on jänskä kun sitten valmiiksi saatuaan sitä saattaakin katsoa eri silmin valmista tuotetta. Kiitos sinulle:)

      Poista
  4. Oot kyllä ahkera ompelija. Mietin monesti et missä välissä kerkeät ommella noin paljon ja niin kaunista(:
    T.Sussu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sussu:) Mitenkähän tuohon vastaisi:D. Ehkä ompelen niin yksinkertaista, että valmista saa nopeasti aikaiseksi. Ja kai se on vaan niin kivaa puuhaa, että sille kyllä löytyy aina jostain ajan rakonen.

      Poista
  5. Ihanat vaatteet pikkumiehelle ja älyttömän kaunis tuo edellisen postauksen mekko :)! Kävikö kaava sulle sellaisenaan, vai pitikö tehä muutoksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari kiitos:). Tein muutoksia ainoastaan vyötärön seudulle. Halusin hieman istuvamman eli kavensin vyötärön seudulta hieman. Alkumitta näytti hieman kaapumaiselta päällä. Muuten kaava istui hyvin, yläosa oli heti hyvä. Tykkäsin tosi paljon mekon yksinkertaisuudesta. Periaatteessa kankaalla on tosi merkittävä rooli. Mietin, että tuosta saisi hyvän vaatteen sekä juhliin, että arkeen valitsemalla tilanteeseen sopivan kankaan. Ja mikä parasta, niin nopeasti sai valmiiksi:)

      Poista
  6. Kaikkea ihanaa olet tehnyt!! ♥ *anna*

    VastaaPoista
  7. Kivan näköiset vaatteet on pikkumies saanut! Mulla on myös pino kankaita tuolla odottelemassa. Päiväkotilainen tarvisi kiireesti uutta ylleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päiväkodissa varmaan on kaikkein mukavimpia sellaiset pehmoiset, sopivan löysät vaatteet:) ?. Ompeluintoa sinulle ja kiitos kommentista!

      Poista
  8. ihana autopaita. minusta tuo nappilistajuttu tkee tuosta vaatteesta juurikin sen uniikin...oma kiva idea siinä, ei ole kaupasta ostetuissa tuommoisisa ihanuuksia. :)

    kävin täällä hakemassa virtaa omiin ompeluksiin. pidähän peukkuja että saisin vaihteen päälle. :)

    niin, ja kiitos viimeisestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, pidän peukkuja ompeluinnostuksen puolesta:). Ja kiitos teille, oli tosi mukava aloittaa viikonloppu eri tavalla kuin normaalisti:)

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.