torstai 31. lokakuuta 2013

Pienen taiteilijan luovuutta

 
 
Viisivuotiaamme on usein minulta pyytänyt paitaa, jossa on hänen piirtämänsä kuva. Nyt päätin vihdoinkin toteuttaa pienen miehen unelman. Kopioin hänen piirroksen ja leikkasin huolellisesti osat irti. Sommittelin alkuperäisen piirustuksen avulla osat just eikä melkein kohdalleen. 


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa." Nämä sanat jotenkin kertovat nallen tuntoja ja ajatuksia. Vai mitä :)
 
 
Ajattelin toteuttaa paidan aika rauhallisissa väreissä. Ensin meinasin laittaa räväkämmän väriset resorit, mitkä olisivat voineet olla ihan hyvät. Mutta tällä kertaa näin! Ja taiteilija oli itse niin innoissaan paidasta, että kuvien ottaminen oli todella haastavaa, kun asennot vaihtuivat niin tiuhaan tahtiin :)

 
Uusimmassa Ottobre- lehdessä oli vähän vastaavanlainen nallukka ommeltu paitaan, mutta kyllä tämä nalle on minusta paljon ihanampi ja rakkaampi:)
 
 
 
 

16 kommenttia:

 1. Oikeasti ihana! Miksei sitä useammin huomaa, et lasten käsistä syntyy ne persoonalliset, jäljittelemättömät ja ennen julkaisemattomat kässätyöt. Ei muuta kuin poika lisää piirtämään ja äiti toteuttamaan. Arvostan todella paljon näitä tällaisia ihanittesuunniteltujajatehtyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvikirsikka! Kauniisti kommentoit:) On aivan totta, että lasten työt ovat niin ainutlaatuisia. Tässäkin kuvassa nallen piirteet ovat niin sopivasti vinossa, että kokonaisuus on täydellinen. Ei aikuisena osaisi tuolla tavalla tehdä:)

   Poista
 2. Kerrassaan suloinen nallukka :) Voisi kuvitella, että paidasta tulee pojan lemppari!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Olet aivan oikeassa, uskon myös, että pieni mies tulee kuluttamaan paitaa paljon. Nytkin se jäi kuvaamisen jälkeen heti päälle. Ja käyttöönhän nämä on tarkoitettu:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Kehrä:) On se kyllä aikamoisen suloinen!

   Poista
 4. Ihana! Värit ovat just niin hyvät, rauhalliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Itsekin ajattelin, että levolliset sävyt ovat paremmat. Viime aikoina ollutkin ompelemissani lasten kankaissa enemmän väriä ja reippautta, niin vaihteeksi hyvä näin.

   Poista
 5. Hurmaava kokonaisuus! Tuo on kiva tapa ottaa lapset mukaan käsityöjuttuihin ja yleensä lopputulokset ovat tosi mieluisia ja ainakin uniikkeja. Olen itsekin harrastanut sitä, tosin en aplikoimalla vaan painamalla piirroksen kangasväreillä. Pitäsiköhän mennäkin selailemaan sitä kansiota, johon olen kerännyt lasten piirroksia ompeluprojekteja varten... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:-). Tiedätkö, taitaa olla niin, että minä taas en ole kokeillut painaa väreillä. Sen taidankin tehdä. On tosi kiva nähdä kuinka lapsi on onnellinen saadessaan olla mukana!

   Poista
 6. Onpas niin rakkaan näköinen!! ♥ Todella ihana. Terveisiä taiteilijalle! :) *anna*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, rakkaan näköinen se on ilmeineen ja asentoineen:). Kiitos, kerron terveiset!!

   Poista
 7. Ihana paita. Tuosta tulee varmasti rakas paita pikku taiteilijallekki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, pikku taitelija on ollut aivan mielissään:-)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.