torstai 26. joulukuuta 2013

Joulutunnelmia


 
On ollut taas niin ihana nauttia joulusta, leppoisista vapaapäivistä. Yhdessäolo perheen ja läheisten ihmisten kanssa on tuntunut hyvältä. Ulkona ei ole tänä vuonna ollut mitenkään jouluista. Eikä ulkoilu olekaan ollut kovin miellyttävää sateen, loskan ja välillä jäisten teiden armoilla. Jouluaaton saimme viettää silti lumisen maiseman keskellä. Sisällä on kuitenkin saanut aistia joulua kauniiden kukkien, kynttilöiden ja jouluisten tuoksujen keskellä. Ihastelen jatkuvasti leikkoamaryllisen kauneutta. Ihmeellinen kasvi avaa uusia ja uusia kukkia varteensa. 
Syöminen on yksi keskeinen tapahtuma jouluaattona. Perinteisesti riista on kuulunut useiden vuosien ajan jouluruokaamme. Sen laittamiseen keskitytään. Tarkemmin sanottuna perheemme miesväki keskittyy :). Yläkuvassa on hirven sydäntä. Sitä ei ole aiemmin meillä laitettukaan. Se oli erittäin hyvää!


 
Ihmeellistä kyllä, mutta lahjojen joukosta löytyi uskomattoman ihania kankaita. Pukki näköjään tiesi, että pidän kankaista ja niiden kanssa värkkäämisestä. Sisustamiseenhan nämä soveltuvat upeasti, sillä hyvänlaatuiset puuvillakankaat ovat siihen loistavia. Mutta, ehkä kuitenkin hyödynnän näitä jotenkin vaatetukseen. Pikkuisen ideoita on jo mieleeni noussut. Aika näyttää mitä niistä kehittyy :)

Nämä kuvat toivat esiin vain pienen siivun jouluisista hetkistämme. Monet mukavat ja lämpimät muistot jäävät elämään mieliimme ja ovat muodostamassa jälleen  uusia perinteitä tulevien joulujen odotukseen ja valmistelemiseen.


Ihanan leppoisia päiviä teille :)

8 kommenttia:

 1. Voi että oli tutun näköisiä kankaita, pitikin sattua! Kukkaisia ostin molemmissa sävyissä serveteiksi ja talokankaasta tein juuri ennen joulua meidän kodinhoitohuoneeseen uuden verhon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla totta, olipa hauska sattuma :-). Kuulostaapa kivalta nuo itse tehdyt servetit. En ole sellaisia kokeilutkaan tehdä. Kiitos kommentistasi:-)

   Poista
 2. Kauniin sävyinen amaryllis! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä loihdit pukin tuomista kankaista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika:) Toisaalta aina hirvittää koskea uusiin kankaisiin, ettei vaan pilaa niitä leikkaamalla miten sattuu. Ja vielä kun kankaissa ei ole joustoa, jolla vikoja saisi korjattua. Mutta ainahan kannattaa kokeilla:) Jospa saan kuitenkin jotain aikaiseksi ja vielä sellaista, jota kehtaan tänne laittaa esille :D

   Poista
 3. Ihania kankaita! Tykkään valtavasti noista Pentikin Kranssi-kankaista. Niin onnistuneita! Mielenkiintoista, mitä niistä teet.:)
  Nam, nuo lihat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Ihailen kovasti Pentikin tyyliä, niin ajattoman kaunista. Keskimmäinen kangas erityisesti kiinnostaa jonkun vaatteen ompeluun. Lihat oli kyllä älyttömän hyviä, nami:-)

   Poista
 4. Kauniita kankaita. Onpa jännä nähdä, mitä niistä loihdit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jänskä nähdä:-). Suunnitteleminen on ainakin mukavaa!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.