keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pari pientä ompelusta ja hiutaleohjeitaMuutama pieni ompelus valmistui pari iltaa sitten kummilapsille. Ajatuksissa oli ostaa kaupasta jotain valmista, mutta kun kaapista houkutteli kivoja kankaita, niin mukavahan oli sitten itse tehdä. Kokoja on aika vaikea tietää ihan tarkalleen, mutta jospa nämä sopivat vaikkapa kotikäyttöönkin.


Lasten vaatehenkarikoko oli hukassa. Niinpä napsasin valkoiseksi maalamasta oksanipustani sopivan kokoisen kepin, joka nyt rusettinauhan kanssa toimittaa mainiosti henkarin virkaa. Ehkä huomaatte, että minulla on nyt uusi nimikointi entisen merkin lisäksi vaatteessa mukana:). Tosimummon blogista nappasin tämän idean (Kiitos:))  Eli Lidlissä huomasin tällaisen leimasin ja päätin testata tätä. Tosi kiva leimailla ja jälki on tosi siisti. Jännä nyt nähdä miten leimasinväri kestää pesua. Ainakin tuoteselosteessa oli maininta pesunkestävyydestä.Lopuksi laitan nämä kauniit tähdet vielä esille. Ne syntyivät taitavan kolmasluokkalaisen poikamme saksista. Idean äitinä toimi Pinterest. Kokeilkaapa leikellä jos sopivaa aikaa kaiken jouluvalmistelujen keskeltä vielä löytyy. Tai ehkä paremminkin tämä on hyvä purtava lapsille:)

Jouluisia puuhia riittää varmaan kaikilla :) ?11 kommenttia:

 1. Voi kuinka hauska ja omaperäinen idea tuo oksahenkari, hienot lahjat olet myös saanut tehtyä! Onpas harmillista, kun minulta on tuollainen Lidlin leimasin mennyt ihan ohi, olisi ollut käyttöä minullakin:). Poikasi on todella taitava, en ole kyllä noin hienoja ennen nähnyt, varsinkin tuo oikealla ylhäällä oleva on ihan suosikkini. Mukavia jouluvalmisteluja sekä hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Krista! Onneksi saat varmasti hankittua vielä leimasimen Lidlistä, sillä niitä tulee aina uudestaan myyntiin siellä. Poikamme on kyllä innostunut ja taitava käsillä tekijä. Nytkin hän halusi heti kokeilla tehdä kaikkia malleja. Olisi vaan voinut olla vielä ohueampaa paperia, mutta hyvin hän onnistui tämän kopiopaperinkin kanssa:)

   Poista
 2. Onpa poikasi taitava näpertäjä! Tosi kauniita hiutaleita.

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja! Uskomattoman taitava kolmasluokkalainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Poika on ollut ihan pienestä pitäen innokas piirtämään ja askartelemaan. Sakset on ollut heti pienestä pitäen kovassa käytössä:-)

   Poista
 4. Hauska henkari idea :) Älyttömän kauniita lumihiutaleita ja kolmasluokkalaisen tekemiä.., taitavaa! Täälläkin on leikelty hiutaleita, että hauskaa puuhaa tuo on aikuisillekin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi itsekin kokeilla leikata hiutaleita. Kun ei ulkona ole lunta, niin hyvähän se on olla edes ikkunassa:-). Kiitos Eerika!

   Poista
 5. Ohoh, onpa melko taitava poika kyllä!! Osaisko noin hienoja itekkään tehä? Pitää kyllä itekkin kokeilla lasten kanssa noita leikellä, onhan se mukavaa hommaa!

  VastaaPoista
 6. Niin ja piti vielä sanoa, että kyllähän omatekoset lahjat on aina parhaita! Kun tietää että niihin on käytetty aikaa ja ajatusta. Ihania vaatteita kummilapsille, kyllä ovatkin onnekkaita kun on noin taitava kummitäti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo Pinterestin sivu antoi erittäin hyvin vinkkejä hiutaleiden leikkaamiseen. Kokeilkaapa:) Olisi oikeasti ihana tehdä itse lahjat, mutta kun tajuaisi aloittaa tosi hyvissä ajoin, niin ehtisi paremmin useamman lahjan valmistaa. Viime tipassa ei oikein viitsi alkaa rehkimään, kun niin monenlaisia hommia on hoidettava. Mutta pienet ompelukset tuo mukavaa vaihtelua ja on tosi kivaa:) Kiitos sinulle kommentista!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.