lauantai 11. tammikuuta 2014

Farkkutrikoota itselle ja huivin malliOmpelin itselleni ihanasta farkkutrikoosta (Fabriinasta) käyttöpaidan. Tykkään tämän tyylisistä puseroista kotona touhutessa. Ne ovat lämpimiä, mutta ei liian kuumia. Paidan kaveriksi tein tällaisen huivin valkoisesta trikoosta ja palasesta vaaleanpunaista pitsiä. Kankaan leveys on n.40 cm leveä. Alemmassa kuvassa näkyy huivin malli. Oikeasti en ole kovin innokas huivin käyttäjä, vaikka ihailenkin niitä muiden vaatetuksessa. Niillä saa niin kivasti ilmettä asusteeseen. Pitää vaan alkaa käyttää, niin eiköhän sitä pikkuhiljaa totu ja koe hyvinkin omakseen :)Paidan mallina on sama vanha Friday Evening- mekon kaava. Nyt vaan lyhensin mekon pituutta ja leikkasin etukeskikappaleelle napituslistalle aukon. Nepparit sopivat mielestäni hyvin paidan tyyliin ja samoin tähtiniitit kaula-aukon etuosaan.Joulukoristeetkin ovat taas kaapissa odottamassa uutta joulua. Ulkona on useampi aste pakkaasta ja pieni kerros luntakin on satanut. Kyllä lumi tuokin ihanasti valoa. Toivottavasti siitä saa nauttia pitkään!

Erittäin mukavaa viikonloppua teille:)


6 kommenttia:

 1. Mukavat yksityiskohdat nuo tähdet ja kiva malli muutenkin tuossa paidassa, tykkään kovasti tuosta napituslistasta. Se tuo pirteää ilmettä. Huivi on ihanan naisellinen ja ehkä keväinenkin sävyiltään. Minä olen huivien suurkukuttaja, joten sikisikin miellyttää kovasti. Nyt vaan reippaasti huivia käyttämään! Kiitos, mukavaa viikonloppua myös sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Krista:-). Tuo huivimalli oli erittäin nopea ja helppo toteuttaa. Voisi tehdä erilaisia ja kietaista kaulaan asusteen mukaan.

   Poista
 2. Totta, tuollaiset peruspaidat ovat käteviä kotona. Tosin tuo sun tekemä ei ihan peruspaita oon kun oot taas jaksanut väkertää siihen kivoja yksityiskohtia! Kaunis huivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Eerika:-). Napituslistan kanssa on aina oma tekeminen. Olen tahallani niitä värkännyt, jotta ne ei tuntuisi niin hankalilta ja työläiltä:-)

   Poista
 3. Onpa hieno paita yksityiskohtineen. Huivistakin tuli kaunis. Minulla on myös vähän sama juttu huivien kanssa. Minulla on huiveja ja käytänkin niitä, mutta aina minulla on jotenkin tukkoinen olo. Olen yrittänyt kestää tunnetta.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa tutulta tuo tunne huivien suhteen. Muilla ne on niin ihanan näköisiä. Eiköhän me vielä opita rennosti käyttämään:-). Kiitos Saga!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.