sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Hyväntahtoinen otus liukumäessäApplikoinnit ovat olleet hyvin pienessä määrin ompeluksissani mukana. Mistä lie johtuukaan? No, nyt päätin kokeilla jotain ja tällainen outo otus ilmestyi puseron etukappaleelle. Tähtikangas on tuttua ja aikaisemminkin olen siitä jotain tehnyt, mutta kaunis kangashan pitää hyödyntää loppuun asti. (Pieni tilkku jäi vielä käytettäväksi :) )


Alunperin ajattelin tehdä paidan kokonaan tähtikankaasta, mutta minun silmääni työ olisi tullut liian kirjavaksi ja niinpä syntyi liukumäki, johon otus pääsi laskemaan. Yksivärisellä pohjalla kuva erottuu paremmin.


Niskoille käypää hommaa tuo pienten osien kiinnittäminen kyllä on, kun selkä köyryssä yrittää saada kohtuullista jälkeä, huh ;). 

Kaava oli joku vanha perusmallinen t-paidan kaava, johon vain lisäsin hihoihin pituutta.

Uusia kankaita on ilmestynyt ja jotain tarpeellista käyttövaatetta niistä olisi tarkoitus ommella. Katsotaan nyt mitä niistä kehittyy :)

Mukavaa alkavaa viikkoa teille jokaiselle !


14 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen outo otus, olisiko dinoille jotakin sukua :). Mahtava idea myös tuo liukumäki ja punainen helmaresori ja pääntie yhdistyvät kivasti tuohon otukseen. Minäkin olen tosi vähän tehnyt noita aplikointeja, jostain syystä en ole siitä niin innostunut, vaikka monenlaista muuta tykkäänkin näperrellä :). Mukava alkuviikkoa Sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Krista :) Välillä on hupaista tehdä tällaistakin, vaikka minulla on ilmeisesti sama tunne applikointia kohtaan kuin sinullakin. Kyllähän sillä saisi aivan mahtavia yksityiskohtia ompeluksiin jos vain viitsisi näperrellä. Ehkäpä tuo otus tosiaankin menee dinojen sukuun. Lapset olisivat vaan piirtäneet paremmin, mutta käyhän se äidinkin versio :D

   Poista
 2. Tykkään todella paljon, jälleen kerran, tästä sinun värisilmästä. Niin taidokkaasti olet yhdistänyt värejä, jotka toistuvat jossakin kohdin vaatetta. Iloinen otus, kovin on tosiaan dinosauruksen näköinen. Tulin tästä paidasta nyt jotenkin niin hyvälle mielelle, niin herttainen ja elämän myönteinen kuva! Mukavaa alkuviikkoa sinnekin päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Hanna Mi :) Kiva kuulla, että sait hyvää mieltä otuksesta. Alkaa kyllä hymyilyttämään kun sitä katsoo, ehkä se on niin hassunnäköinen :) Tuo värimaailma on kyllä aika mielenkiintoinen juttu. Sillä saa aika paljon vaikutettua. Ehkä se itsellä menee enemmän vaistonvaraisesti kuin tiedostaen. Tai en tiedä ? :) Mukavaa päivänjatkoa sinulle !

   Poista
 3. Onpas kiva paita! Iloinen kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mieli :) Mukava kuulla! Onhan tuollaiset jutut ainakin hyvin omannäköisiä ja erilaisia. Sehän se tässä ompelemisessa viehättääkin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sari kovin paljon :) Aika suloinen se kyllä on, niinkuin kantajansakin. Pientä miestäkin hymyilytti kun katseli kuvaa ja ihmetteli kuka tuo on:)

   Poista
 5. Hauska otus ja hyvä idea laittaa se laskemaan liukumäkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos Eerika. Joskus ideat tulevat samalla kun tekee, niinkuin tuo liukumäkijuttu. Jotenkin otuksella oli minusta jalat liian pystyssä istumiseen , niin sain ajatuksen, että sehän voisi laskea mäkeä :D

   Poista
 6. Ihanasti yhdistelty taas kankaita ja värejä! Kivan näköinen paita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina :) Tällaiset värikkyydet ovat välillä tosi piristäviä.

   Poista
 7. Applikaatioiden tekeminen on kyllä aika koukuttavaa puuhaa ja lapset tykkää pitää kuvapaitoja päällään. Näpertelyähän se tosin on, mutta kasvaapahan itsellä samalla kärsivällisyys. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsivällisyyden kasvattaminen on kyllä erittäin hyvä juttu :) Kummastihan tuo on tässä matkan varrella pikkuisen jo kasvanut. Enää ei jää niin paljon projektit kesken, kuten saattoi ennen käydä ;). Näki kyllä pikkuisesta, että oli mielissään uudesta paidasta:) Kovasti paljon kiitoksia sinulle Pikku Akka kommentistasi!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.