sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ilosofiaa- tunnustus tuli blogiini


Olen saanut blogihistoriani ensimmäisen tunnustuksen :) Ja kyllähän se lämmitti mieltäni. Tunnustuksen antoi Helmoja ja hepeneitä- blogin ihastuttava Krista.
Ilosofiaa was here -tunnustus on peräisin  Ilosofiaa- blogista ja sen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia:

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.

Tunnustuksen tärkeimmät kriteerit olivat siis kotoisuus ja jonkin asteinen käsityöblogimaisuus. On niin monia, ihania blogeja, joille voisin tunnustuksen antaa ja osa näistä on sen jo saanut. Mutta tällä kertaa päätin antaa tunnustuksen näille seuraaville, ihanille blogeille.


 Nämä blogit ovat


 Tämä blogi on aika tuore tuttavuus minulle ja tunsin heti, että siellä tulen vierailemaan erittäin mielelläni uudestaan ja uudestaan. Herttaisuus, ystävällisyys ja lämminhenkisyys tulevat blogissa vastaani samoin kuin taitavat käsityöt ja mielenkiintoiset ompeluniksit.

Ihanan kodikas tunnelma vallitsee tässä blogissa. Sieltä löytyy kauniita ja ihastuttavia ompeluksia erittäin kivalla kirjoitustavalla höystettynä.

Blogissa sisustetaan vanhaa hirsitaloa ja ommellaan kauniita vaatteita. Samoin sieltä löydän paljon  mielenkiintoisia askartelu- ja tuunausideoita.



Tällaiset erilaiset postaukset tuovat mukavaa vaihtelua perinteisiin juttuihin. Ja se on tosi kiva kun näiden kautta voi löytää uusia mukavia blogituttavuuksia.


Tänään olemme saaneet nauttia uskomattoman ihanasta aurinkoisesta säästä. Tuntuu, että ensimmäisen kerran pitkään pitkään aikaan, aurinko on paistanut lähes pilvettömältä taivaalta. Tuuli on puhaltanut kyllä melko raikkaasti, mutta lämpimät vaatteet antavat mukavasti suojaa.



Pajunkissatkin ovat jo valmiina ja pääsiäiseen on vielä pitkästi matkaa. Useana vuonna  pajunkissoja on saanut metsästää pääsiäisen aikaan, mutta tänä vuonna ne taitavat olla ylikypsiä kun niitä tarvii:)



Merelle ei ole enää asiaa. Jäät ovat jo melkein sulaneet. Viime vuonna huhtikuun alussa ajelimme autolla läheisellä meren jäällä. Kyllä vuodet ovatkin erilaisia säiden suhteen.



Ihana aurinko ! Saisi ilahduttaa meitä nyt mahdollisimman paljon, niin piilossa se on tuntunut viimeiset puoli vuotta olleen.



Joku on joskus rakentanut tämän aidan pätkän. Siinä se saa olla tontin perällä. Se on jotenkin ihastuttavan kulahtanut.



Terttuneilikat ovat niin pitkäikäisiä, että niistä pidän. 



Nämä kivet toin turvaan ulkoa. Olivat leikkien keskellä hajaantuneet säilytyspussistaan niin kauas, että kohta olisivat sekoittuneet meidän kiviin. Lapset keräsivät nämä viime kesänä Norjan reissulta jäämeren rannoilta. Niissä on upeita hioutumia ja värejä.

Aurinkoa ja iloa teille !



18 kommenttia:

  1. Ihanan keväisiä kuvia <3 Täällä tuprutti koko eilisen päivän ja viime yön lunta ja nyt on niin talvisen näköistä. Pitää siis yrittää nauttia vielä tästä takatalvesta, vaikka alkuviikosta kerkisin jo fiilistelemään keväästä ja että kohta pääsee pihahommiin! Tarviikin kurkata nuo tunnustuksen saaneet blogit, josko sieltä löytyisi uutta luettavaa! Aurinkoisia kevätpäiviä sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika :) Onhan tämä niin hassua, kun viime vuonna oli älyttömästi lunta ja pakkastakin kovasti tähän aikaan. Nyt tuntuu, että kevät on jo kovastikin pitkällä. Mutta parempi, että takatalvi tulee nyt kuin toukokuussa kun kasvit ovat alkaneet jo vihertämään. Valosta nauttii nyt kyllä tosi paljon, sillä tuntuu, että on ollut erittäin pimeä syksyn ja alkutalven aika.

      Poista
  2. Kaunis kiitos! Olen todella otettu, niin kauniisti kirjoititkin blogistani, kiitoksia. Ihania kuvia maisemista, on se siellä meren äärellä niin erilaista kuin täällä keskemmällä Suomea. Sää on aika samanlainen täälläkin, kaupunkiin ei tee mieli katupölyn sekaan. Kivet ovat ihania, kauniin yksilön olet saanut kuvaan! Meillä sen verran kivistä pidetään, että pihakin on kivikkopuutarhana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olehan hyvä:) On ilo itselle löytää mielenkiintoisia ja mukavia blogeja, joiden parissa touhuavat ihanat ihmiset, ystäviä ruudun takana :) Tänne ei ihan yltänyt kovat lumisateet, pikkuisen oli viime yön aikana sadellut. Toisaalta auringon valo korostui lumen takia tosi voimakkaasti. Varmasti ihana teidän piha, kivillä saa kyllä hienoja yksityiskohtia pihoissa ja puutarhoissa.

      Poista
  3. Kiitos. Ihana, että tykkäät vierailla blogissani ja kommentoitkin niin ahkerasti. Minä voisin sinulle antaa samanlaisen tunnustuksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle samoin:) On niin ihana kun käyt täälläkin päin kommentoimassa. Varmasti molemminpuolista iloa :)

      Poista
  4. Kiva, kun laittelit tunnustusta eteenpäin ihanille blogeille ja ihanille ihmisille blogien takana. Täytyy minunkin käydä kurkkaamassa tuo yksi ennestään tuntematon tuosta listassasi :). Aamulla kun heräsin oli maa täällä valkoinen, päivällä paistoi sitten aurinko taas niin kauniisti. Minäkin huomasin viime viikolla pajunkissat ja olin aivan ihmeissäni - kerättiin niitä jo sitten vähän keltaisten tulppaanien kaveriksi maljakkoon. Tuli sellainen pääsiäisfiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kun sain tähän mahdollisuuden :) On niin mukava kun löytää uusia blogeja ja uusia ihania ihmisiä. Toiset kanssatoverithan on tämän jutun suola. Ei sitä yksin viitsisi kovin kauan höpistä :) Oli niin keväisen näköistä, kun aamulenkillä ihmettelin luontoa. On kyllä jänskä, kun pääsiäinen tulee nyt aika myöhään. Sitten ollaan jo pitkästi keväässä, mahtavaa! Kiitos Krista <3

      Poista
  5. Kiitos, kun laitoit tunnustuksen eteenpäin. Käyn itsekin kurkkaamassa sinun mainitsemat blogit ja lisään ne listaani omaan blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun laitoit tällaisen kivan jutun liiikkeelle :)

      Poista
  6. Kiitos tästä tunnustuksesta!! Tulin niin hyvälle mielelle tästä.
    Päivälenkkikin keveni kummasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olehan hyvä :) Mukava kuulla, että tykkäsit!

      Poista
  7. Löysinpäs kivan blogin täältä! :) Tervetuloa vastavierailulle ja osallistumaan arvontaan blogissani :)

    VastaaPoista
  8. tämä blogi on kyllä tunnustuksen ansainnut! kaikenlaista taitavaa tekemistä löytyy :) ja onpas mukava lähteä tutkailemaan noita blogeja joista kerroit-kuulostavat hyvältä. :) Mukavaa saada uusia luettavia. :)

    Kevät on kyllä jo ihmeen pitkällä! Eilen illalla saunanrappusilla kuuntelin pöllöjen kevätääniä. Pääsiäinen on kohta, niin se vain talvi otti ja hurahti!

    VastaaPoista
  9. Sydämelliset Onnittelut!! Ihan todella todella hienoa!!! Liikuttava tuo aita, aivan ihana.

    VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.