torstai 8. toukokuuta 2014

Sisustusta ja ikkunanpesuaOlohuoneen sohvatyynyt ovat jo pitkään odottaneet päivitystä keväisempään sävyyn. Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja tekaisin loppujen lopuksi aika nopeastikin uudet tyynypäälliset ja pöytäliinan. Nopeasti siksi, koska sain hyödynnettyä vanhoja saumoja ja pitsejä:)


Anoppini painoi kangasväreillä useampi vuosi sitten meidän entiseen kotiimme kauniit omenankukkaverhot pitseineen. Harmikseni en ole pystynyt hyödyntämään niitä uudessa kodissamme. Nyt sitten hoksasin ottaa verhot kaappien kätköistä ja hyötykäyttää ne sisustuksessa tyynynpäällisinä ja pikku liinana. Valmista tuli aika näppärästi.
Ikkunanpesupuuhat ovat alkaneet sopivalla tempolla ;) Innostusta olen saanut uuden Kärcherin ikkunanpesurin myötä. Olen kyllä tykännyt tästä laitteesta. Minusta sillä saa siistiä jälkeä aikaan, ei tarvitse jatkuvasti pyyhkiä valuvia vesitippoja tai tuskailla kurjien raitojen kanssa. Yläkuvassa sumutan pullolla pesuainetta ja pyyhin pullossa kiinniolevalla sienellä ikkunan. Alakuvassa imuroin pesuaineet pois ikkunasta.


Pihalla olemme kärränneet kuoriketta puskien alle ja sitä puuhaa riittää vielä useammaksi päiväksi. Istutussuunnitelmia on mielessä muhinut ja toteuttamaankin niitä on päästävä. Niistä lisää myöhemmin. Kevät on mukavaa ja hyvin touhurikasta aikaa :)


Lämpimiä kevätpäiviä toivotellen!12 kommenttia:

 1. Ihanat uudet liinat! Kyllä on anoppisi painanut kaunista jälkeä, hyvä että keksit uusiokäyttöä verhoille! :) Ja tuosta pesurista oon kuullut kyllä paljon kehuja, houkuttelis itsekin kokeilla! Kauniita kevätpäiviä sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ollut niin harmi säilöä noin taidokkaita, kauniita verhoja kaapissa. Onneksi iski idealla ja saamme ihailla niitä taas päivittäin käytössä :) Minäkin mietin aika pitkäänkin ostanko vai en pesuria, mutta olen kyllä erittäin tyytyväinen. Mukava, jos saa ylimääräistä innostusta niinkin kurjaan puuhaan kuin ikkunanpesu ( ja kun niitä ikkunoita riittää) :) Kiitos Minna S!

   Poista
 2. Ihanan keväinen tyyny ja liina! Hienoa, että sait noin kauniit kuviot hyötykäyttöön. Kevätpuuhat ovat aina yhtä inspiroivia, ikkunanpesukin :)! Kukkia olen minäkin jo kuvastoista katsellut, meillä niitä päätyy vain suuriin ruukkuihin pitkin poikin pihaa. Mielenkiinnolla odottelen kevätpuuha kuulumisiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi :) On kiva kun sain hyödynnettyä noin kauniin kankaan uudestaan. Anoppini on tosi taitava luomaan kaunista tavalla kuin tavalla. Pihajutut ovat mielekkäitä. Tykkään keväisin miettiä mitä voisi tehdä ja laittaa. Nyt varsinkin, kun olemme saaneet pari vuotta vanhan pihan jonkinlaiseen alkuun.

   Poista
 3. Todella kaunista painojälkeä! Liina ja tyyny ovat hienot, mukava uudistaa kotia pienellä vaivalla! Täällä ikkunanpesutouhut odottavat vielä inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunapesutouhut vaativat jotain erityistä energiaa ja inspiraatiota. Itse yritän nyt uudella laitteella saada sitä pysymään kohtuullisella tasolla ;) Meillä on monenlaisia kauniita painotöitä ja taidetta anopiltani saatuna. Niitä saadaan ihailla tauluina, kattokoristeina ym. taiteena. Kiitos Krista :)

   Poista
 4. Niin kauniit omenankukat. Taiteilija se on se sinun anoppisi. :) ja sinä kätevä ompelija. Mun sohvatyynyt on vielä vain suunnitelmissa. kangasta piti kyllä vähän niitä varten ihan ostaa kun täällä tämä värimaailma on kokenut näitä uudistuksia.
  Pihahommelit ihan haaveissa vain...huiii ja kohta ne on ne juhlat! Touhua on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri taiteilija hän on! Minua niin laiskotti lähteä kangaskaupoille, vaikka lähellä se olisikin ollut ellen olisi hoksannut noita omenankukkaverhoja. Onneksi :) Mielessäni yritän laskelmoida ja aikatauluttaa tätä kevättä juhlia varten. Mutta aika rientää ja hommia on tekemättä. Eipä oteta stressiä ;D. Kiitos Hanna :)

   Poista
 5. Hei!
  Luen niin mielelläni blogiasi, kaikesta kirjoittamastasi huokuu positiivisuus ja onnellisuus. Hyvänmielen blogi! Kiitos sinulle positiivisuuden jakamisesta :)

  Hyvää äitienpäivää!

  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Heidi! Lämpimästi kiitoksia sinulle viestistäsi :) Kyllä ilahdutti lukea sinun tekstiäsi. Mukava jos koet niin. Itse ilahdun kovasti, kun joku viitsii jättää kommenttia. Tervetuloa vierailemaan edelleenkin :)

   Poista
 6. Oi että onkin kauniit kuviot!
  Meillä ikkunan-pesua vasta harkitaan...jäänee katto-remontin jälkeen tehtäväksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi :-). Kyllä remontit tahtoo pölyttää niin kovasti, että järkevä pestä sen jälkeen :-). Intoa remonttiin!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.