tiistai 24. kesäkuuta 2014

Tex t-paidassaKylmää keliä uhaten ompelin lisää t-paitoja. Eiköhän tuulen suunta jossain vaiheessa käänny lämpimän puolelle. 

Nämä paidat saa meidän tuleva neljäsluokkalainen. Jotain poikamaista piti hänen paitoihin keksiä, kun sopivia kankaita ei tahdo löytyä mistään tämän ikäiselle. Niinpä tuleva lukioikäinen piirsi minulle Texin kuvan ja leikkasi sen vielä painokuntoon :) Huippu juttu! Ja kuvasta tuli täydellinen!


Paita on muuten yksinkertainen. Ainoastaan saumat ja käänteet yhdistyvät kuvan väreihin.


Tämä kangas on ollut kaapissa pitkään. Luulin tilausta tehdessäni saavani musta-valkoista kuosia, mutta pienen pettymyksen hyväksyttyäni päätin nyt käyttää kaapissa lojuneen kankaan. Tästä tuli oikein hyvä käyttöpaita.Klassinen pallokangas sai pientä piristystä kaula-aukon kolmion ja taskun muodossa. 


Jos lämmintä ei tule, niin voihan näitä käyttää kapean pitkähihaisen paidan päällä. Eikö vaan :)?


Aurinkoa ja lämpöä kylmästä kelistä huolimatta teille :)
12 kommenttia:

 1. Varmasti mieluinen paita pojalle. Tosi hienoja ompeluksia ja kekseliäitä kierrätysratkaisuja on jo sinulta kesän mittaan syntynyt vaikka kuinka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Tex- paita pisti hymyn omistajan huulille :) Tuunaamisjutut oli minulle aika uusi juttu ja se kyllä viehätti, tosi inspiroivaa. Kiitos paljon VillaVaahtokarkki :)

   Poista
 2. Upeasti toteutettu Tex! Muutkin paidat on taas hienoja, sinä se osaat noita kivoja yksityiskohtia lisätä. Kiva nähdä isompienkin poikien vaatteita, niitä tuntuu vähemmän aina blogeissa olevan. Taitavat jo niin tarkkoja olla pukeutumisessaan :). Ja kankaita on todellakin hankala löytää isommille pojille, olen miehen veljen pojille joskus niitä etsinyt. Toivottavasti kelit lämpenisi pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi perheestä löytyy erilaisten taitojen omaavia, niin voi sitten hyödyntää :) On kyllä niin harmi, että kuosikankaissa on pääsääntöisesti aika lapsekkaita kuvia, mutta tietysti tähdet ym. käy isommillekin. Enemmän kyllä joutuu itse soveltamaan isompien vaatteissa. Kiva kuitenkin jotain laittaa, ettei pelkästään yksivärisiä halua käyttää. Minä niin mielelläni teen jos vain kelpaa ja vielä tuntuu hyvin kelpaavan:) Lämpimästi kiitoksia Hanna Mi :)

   Poista
 3. No wau, mikä tex, hienoa yhteistyötä ollut siellä! Hymyilyttää, kun katselen tuota viimeistä paitaa, minäkin olen vähän samantyylisen paidan yksityiskohdaltaan tehnyt pojalle reissuun, huomaat sitten, kun postaan sen :) Eiköhän ne kelit jossain vaiheessa lämpene, ei kai koko kesä sentään voi keleiltään olla näin surkea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva kun sain apua ja vielä hyvinkin helposti :) Aika hauska, että olet tehnyt samantyylisen paidan :) Jännä nähdä se! Toivottavasti kelit lämpenee. Nautin niin lämpimistä hellekeleistä. Mekin lähdemme huomenna reissuun ja hyvät kelit olisivat kivat :) Mukavaa reissua teille! Ja kovasti kiitoksia sinulle Krista :)

   Poista
 4. Tosi hieno etenkin Tex-paita! Ihana, että perheenjäsenetkin osallistuu :) Ja tuo on varmaan oiva tapa, löytää isommallekin pojalle käyvä vaate! Vau ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta ! Pienetkin yksityiskohdat antavat erilaista ilmettä vaatteeseen. Jonkinlaista ideaa on kiva kehitellä ja niillä saa usein kivoja lopputuloksia. Ja todella kiva kun töitä voi vaikkapa jaata :) Paljon kiitoksia Hannariina :)

   Poista
 5. Onpa upea Tex, ihan täydellisesti onnistunut paita! Tykkään muutenkin näistä tekemistäsi pojan paidoista, niin siistiä jälkeä ja sopivan asiallisia mutta rentoja tuonikäisen pojan makuun. Tästäpä sainkin vinkkiä meidän tulevan neljäsluokkalaisen vaatteisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onpa tosi mukava kuulla, että tykkäsit :) Kuvissa oleva poikamme menee myös neljännelle luokalle. On tosi haastavaa ja samalla äärettömän mielenkiintoista miettiä minkä tyylisistä vaatteista hänen ikäisensä voisivat tykätä. Texin piirtänyt poikamme on tosi taitava piirtäjä. Hänen töitään voisi enemmänkin hyödyntää omissa ompeluksissa :) Oikein mukavia ompeluhetkiä sinulle. Kiitoksia paljon kommentistasi Manda :)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.