torstai 31. heinäkuuta 2014

Pieni sievä verhoiluOlen saanut ensimmäisen verhoiluni valmiiksi. No, kovin kauan ei tuossa hommassa nokka tuhissutkaan :)


Vanhaan päälliseen oli ilmestynyt outo läiskä, jota yritin huonolla tuloksella kuvata. Nimittäin se oli todellisuudessa paljon näkyvämpi kuin yllä olevassa kuvassa.


Sain joululahjaksi kaunista Pentikin kranssi- kangasta. Kangas on odottanut inspistä ja ideaa miten sen hyödyntäisin. Tämän penkin päälliseksi se olikin sitten loistava. Kangas sopii kivasti eteisen tapetin sävyihin sekä parioven väriin.Tällaisen niittarin ostin Kodin Terrasta ja sillä niittailin kankaan todella napakasti istuinosan ympärille. Olipa muuten mukavaa hommaa. Heti tuli mieleen, että olisikohan jotain muutakin päällystettävää :)

Tämän päivän sää oli todella pilvinen ja pimeä, joten kuvissa ei ole parhaat mahdolliset sävyt. Mutta oli tosi hyvä kun satoi reilusti, piha ja kukat tykkäsivät! 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)
14 kommenttia:

 1. Mullakin olisi noita huonekalujen uudistusjuttuja, mutta kun ei sitten nappaa, ei yhtään! Kauniisti sopii tosiaan kangas tapettiin, on niin seesteisen näköistä. Ja siistiä - ehkä minäkin tartun huomenna siihen imuriin, kun lapsetkin saivat tänään vihdoin inspiksen siivota omia huoneitaan :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole pahemmin aikaisemmin edes ajatellut päällystäväni mitään. Jotenkin se ei ole vain innostanut. Nyt onneksi innosti :) Muutenkin on häirinnyt katsoa eteisessä rumasti likaantunutta penkin päällistä, että hyvä kun homma on nyt hoidettu. Ja vielä mukavaakin oli :) Juhlia tässä tiedossa, että innostus tuli ehkä eniten niiden johdosta :) Kiitos Krista !

   Poista
 2. Tulipas penkistä nätti! Minäkin tykkään tuosta verhoilusta ja samanlaisella työkalulla oon kans verhoillut monia tuoleja, penkkejä ja yhden sohvankin. Se on kyllä mukavaa hommaa! Niin helpolla saa ihan uuden (ja oman näköisen) ilmeen huonekalulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinulta saisikin paljon oppia miten esim. vanhanajan mallisen kiikun voisi päällystää tai esim. sohva. Sellaiset jutut vaikuttavat minusta todella haastavilta. Mutta tekemällähän sitä oppii. Niin ajattelen työn kuin työn suhteen. Rohkeasti vaan työn äärelle :) Tykkäsin tosi paljon tuosta niittarista, napakka ja kuitenkin erittäin hallittava. Kiitos sinulle T !

   Poista
 3. Kaunis kangas, sopii hyvin penkkiin! Teillä on upean näköinen sisustus, ovetkin noin kauniit. Minäkin olen joskus samalla tavalla päällystänyt tuolin, helppoa ja kivaa. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just mietinkin, että tuoleja voisi olla kätevä uudistaa tällä tavalla. Jostain kun löytäisi kivan mallisia tuoleja, niin voisi kokeilla :) Olen kyllä tykännyt tosi paljon noista pariovista ja sävykin on ollut hyvä. Kiitos Hanna Mi !

   Poista
 4. Upea penkki sai kauniin uuden verhoilun! Meillä on odottanut yksi nojatuoli uutta päällistä jo vaikka kuinka kauan, mutta ispis on ollut hukassa! Jotenkin sitä hommaa on tullut siirrettyä ja siirrettyä kun päällinen on hyvässä kunnossa, värin vaan ei enää iske. Jossakin vaiheessa oltiin laittamassa jo tuoli kiertoonkin, vaan tuossa se vieläkin nököttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että nököttää :) Ehkä se inspis sieltä sinulle vielä iskee. Laitahan näytille, jos saat uudistettua. Nojatuolin päällystäminen kuulostaa jo aika hankallta, mutta kiva olis oppia sellaistakin tekemään. Kiitos Eerika !

   Poista
 5. Tulee mieleen noista kuvista viime vuosisaden alku (ja yhden pikkukylän juna-asema). Hienon näköinen vanha huonekalu sai ansaitsemansa, hienon uuden päällysteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuulostaapa mielikuvasi mukavalta :) Tuo penkki on kyllä joku uusivanha huonekalu, mutta kivasti siinä on vanhan leimaa. Kiitos paljon Mandariinimania!

   Poista
 6. Törmäsin blogiisi jostakin toisesta blogista. Kivoja juttuja täällä, tulenpa toistekin vierailulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipa kiva kun löysit blogini ja tervetuloa lukijaksi ja mukaan seuraamaan juttujani :) Kiitos kommentistasi Raisa !

   Poista
 7. Hieno tuli! Meilläki ois pariki tuolia, jotka pitäs verhoilla uuestaan. On vain aina jääny ja jääny. Tuollanen nitoja oiski kätevä. Palijon oot taas myös ommellu. Tänne on mukava tulla aina kahtomaan kauniita ompeluksia. Oot tosiaanki taitava.

  Kiitos kommentista blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Näppi:-). Tuo niittari oli kyllä hyvä ostos. Vaikutti riittävän jämerältä. Varmaan niitä on vielä enemmän tehokkaita, mutta minun näpertelyihin aivan riittävä.

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.