sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Hortensia tuo kevättäKevät on nyt ilmestynyt keittiöömme Pentikin uutuuskankaan Hortensia:n välityksellä. Tykkään niin kovasti Pentikin tyylistä ja joka kerta kankaan uudet kuosit ihastuttavat minua. Niin nytkin :)


Ostin kankaan vahakankaana. Tätä liinaa voi pyyhkiä ja saippuoida nyt surutta. 


Ompelin kaitaliinan reunoihin valkoisen pitsin ja kyllä sitä nyt kelpaakin katsella.


Blogeissa on kiertänyt ilahdutusposti, joka on lähtenyt liikkeelle Tipulassa- blogista. Minua ilahdutti Hanna Mi Hannan namit-blogista ja Raisa P Leipoen ja neuloen-blogista. Lämpimät kiitokset teille :)
Otan oman vapauden haasteen jakamisen suhteen eli en haasta ketään vaan itsekseni haluan muistaa vastavuoroisesti minua ilahduttavia Hanna Mi:tä ja Raisa P:tä jollakin tavalla :)
Teitä on niin paljon, joita haluaisin ilahduttaa ja minusta on niin vaikea keksiä kenet haastaisin. Lisäksi kun arkiviikot on niin työntäyteisiä, en uskalla haastaa omaa aikaani enempää ;) 

Ompelukone oli ihan yksinään koko viime viikon, mutta eilen ompelin ja siitä lisää sitten ensi viikolla :)

Intoa lumitöihin (jos jollakin muullakin on sitä tullut) 
ja
 erittäin mukavaa uutta viikkoa kaikille!20 kommenttia:

 1. Ihana kaitaliina. Pitsi sopii siihen hienosti! :) Tuo haaste olikin mukava, ja jokaisella olkoon oma vapaus jatkaa tai olla jatkamatta sitä! :) Lumitöitä nyt kyllä riittää.. Mukava että on ulkonakin jotakin oikeaa tekemistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo haaste oli kyllä todella kiva ja mieltä lämmittävä. Lisäksi sellainen vapaamuotoinen, että voi tehdä ilahduttamisen miten itse parhaaksi näkee :) Lumitöitä sai eilen tehdä useaan kertaan, tuli sitä sellaisella tahdillla. Hyvää hyötyliikuntaa! Kiitos Raisa P:)

   Poista
 2. Kaunis kangas, ihanat värit! Täytyykin käydä ihan liikkeessä asti ihastelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentikin tyyli aina ilahduttaa. Meilläkin päin liike on niin uudistunut ja kaunistunut, että sinne on mukava mennä ihan vain ihastelemaan :) Kiitos Vaateviidakon Pirjo!

   Poista
 3. Onpa kiva idea tehdä kaitaliina vahakankaasta ja pitsi tekee siihen loppusilauksen! Liina tuo kyllä niin keväisen tuulahduksen ja nuo tulppanit ovat vielä niin kauniita (lempikukkiani)! Kiva nähdä, mitä olet ommellut, minäkin ehdin tänään vähän aloitella ompeluksia :). Oikein mukavaa tulevaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kuosi oli myös puuvillaisena, mutta onneksi päädyin ottamaan vahakankaana. Päällepäin ei yhtään tietäisi kumpaa kangas on. Kangas näyttää niin kangasmaiselta, mutta on kuitenkin tukevampi ja ryhdikkäämpi. Kiitos paljon Krista :)

   Poista
 4. Sen lisäksi, että olet taitava vaatteiden ompelija, niin sinä saat sisustuksen kukoistamaan! Kaunis liina, pitsit korostavat hortensioiden herkkyyttä. Sopii ympäristöönsä täydellisesti. Vahakankainen kaitaliina olisikin hyvä meidänkin pöytään, kiitokset vinkistä. Kiitokset, kun haluat ilahduttaa! Minua suuresti ilahduttaa sinun kommenttisi ja tämä ihana blogisi, jo se riittää <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni ilahdutan sinuakin <3 Sait jo minut ilahtumaan tälläkin kommentilla. Lämpimästi kiitoksia kauniista sanoistasi :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Syvältä.Sanna :) Aika romanttisen kauniita nuo hortensiat :)

   Poista
 6. Eipä ole minullekkaan tullut mieleen tehdä kaitaliinaa vahakankaasta. Kuullostaa kätevältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilepas sinäkin :) On vaikuttanut erittäin näppärältä näiden muutamien käyttöpäivien jälkeen. Kiitos Eerika :)

   Poista
 7. Hortensiat ovat kauniita kukkina ja näköjään hehkuvat myös kankaassa. Herkkä ajatus tuo pitsi tuossa reunassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, kyllä Hortensiat on niin ihania luonnossa ja ihmeesti se on saatu kukoistamaan tässä kankaassakin. Pitäisi kyllä ehdottomasti istuttaa pihalle hortensiaa ja saisi syksyisin sitä ihastella:) Kiitos paljon Kaisu!

   Poista
 8. Mullakin alkoi tekemään mieli keväistä hortensialiinaa pitsireunuksella. Niin kaunis! Minä aina ruukaan laskiaisen jälkeen laskeutua kevääseen, mutta tästä tuli kyllä niin kevätmieli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ymmärrä miten minä näin ajoissa, mutta ehkä kaunis sai pääni pyörälle:-) Kiitos paljon Pikku Akka!

   Poista
 9. Tuo onkin loistoidea käyttää vahakangasta kaitaliinana! Pitsi kruunaa lopputuloksen. Ehkä otan sinusta mallia kun seuraavan kerran näen kaunista mutta törkeän kallista vahakangasta - noinhan se tulee halvaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näppärän edullisesti sain tämän kaunistuksen kotiimme:) Onhan noilla kankailla aika kova metrihinta. Kaitaliina on niin kapea, ettei sen kuosi ole liian tungetteleva muun sisustuksen kanssa. Myös siksikin kätevä :) Kiitos Tiina kommentistasi!

   Poista
 10. Voi miten keväinen tuulahdus tulee tuosta kankaasta! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan ole keväinen :) Tuoreen vihreä sävy on vaan niin kesäinen. Kiitos paljon Kehrä:)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.