maanantai 10. elokuuta 2015

Juhlatunnelmia kuvien välityksellä



Palaanpa reilun viikon takaisiin tunnelmiin seuraavien kuvien välityksellä. Kuvat kertokoon tunnelmista :)







Hääjuhlaa vietettiin entisessä koulussa. Vanha koulu on sisustettu uskomattoman kauniisti. Niin tunnelmallinen ja ihastuttava paikka erilaisille juhlatilaisuuksille.
Suurta työtä ei siis tarvittu tehdä hääpaikan koristelun suhteen.




Kuvat on otettu edellisenä päivänä, joten osa kukista puuttuu:)


Tässä tyylikkäässä nurkkauksessa oli isovanhempien paikka.


Anoppi siinä istuskelee itse tekemässään kampauksessa ;)


 Tämän kampauksen tein letittämällä nurinpäin ranskalaisen letin. Kiedoin lopuksi pienen hiusmäärän lettiä pitävän hiuskuminauhan ympärille ja kiinnitin hyvin hiuspinneillä. Muutama valkoinen helmipinni viimeisteli kampauksen. Nuoremman tytön kampaus näkyy täällä. 
Hänen hiuksiin laitoin kiharoita ja asettelin lopuksi h&m:ltä löytyneen kukkanauhan hiusten lomaan.
Onhan se niin juhlavaa kun hiuksetkin on nätisti laitettu :)

Mukava olisi ollut laittaa tänne enemmänkin kuvia, mutta itsellä jäi kuvaaminen juhlissa aika vähiin ja suurimmassa osassa kuvissa oli niin paljon juhlaväkeä ja sellaisia kuvia en viitsi tänne laittaa. 

Tänään onkin viimeinen lomapäivä koululaisilla ja huomenna alkaa arkinen aherrus.


Antoisaa alkavaa lukukautta teille koululaisille ja kaikille lukijoille aurinkoisia päiviä!





40 kommenttia:

  1. Tunnelmallinen juhlapaikka, niin ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka oli kertakaikkiaan kaunis. En kyllä ole koskaan aiemmin ollut juhlissa noin sievässä paikassa. Kiitos Raisa P:)

      Poista
  2. Voi mikä juhlapaikka, ihana!! Omat häät oli aikanaan synkässä ja ruskeasävyisessä seurakuntatalossa, onhan tuo aivan toista maata! <3 Tosi kaunis kampaus anopilla, ihanan herkkä! ;) Äkkiä näyttää kyllä että anoppi voisi olla vaikka morsiusiässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua niin nauratti lukea tuo viimeinen lause ;D. Lähempi tarkastelu ehkä paljastaisi totuuden ;) Kyllä meilläkin oli aivan toista maata juhlapaikka, sellainen laitosmainen enemmän. Tässä paikassa oli niin lämmin tunnelma ja varmaan toi juhlaankin sellaista kotoisuutta ja myös rentouttakin. Kiitos paljon Tiina kommentistasi :)

      Poista
  3. Kaunis tunnelma!
    Kesähäät ovat aina ihana asia!
    Kynttelikköjen kukka-asetelmat tuovat mieleeni työn ilon vuosien takaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, on ihana juhlia kesällä. Vaatetus voi olla keveää ja kukkia saa luonnostakin niin upeita. Nuo kynttelikköasetelmat oli kyllä upeat! Kiitos paljon Susanna Vaahla:)

      Poista
  4. Oi miten ihania kuvia! Kaunis kirkko ja upea vihkiryijy! Juhlapaikka on kyllä tosi kaunis myös, suloinen vanha harmooni ja puolapuutkin, oi että. ... Tarjoilut näyttää niin herkullisilta! Kauniit kampaukset naisväellä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkko oli kyllä upea ja juhlava. Hienot taulut ja koristukset. Kyllä tuollaisessa vanhassa paikassa on aivan oma tunnelmansa. Kiitos paljon Tarja :)

      Poista
  5. Oikeassa olit, että tykästyisin juhlapaikkaan <3 Aivan ihanalta näyttää ja niin tunnelmalliselta! Kauniit nuo kukka-asetelmat, varsinkin nuo kyntteliköissä olevat on upeita. Lettikampauksen idean taidan napata itselle, vanhimmalla tytöllä kun on niin paksut hiukset, että hälle voi tehdä kampauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo osasin arvatakin, että tykkäät:) Itsekin olin todella ihmeissäni ja ihastelinkin ja kuvailin paikkoja. Tuo lettimalli on tosi kiva ja runsautta saa kun vähän levittelee letin osioita leveämmäksi. Kiitos Eerika sinulle:)

      Poista
  6. Kaunis paikka ja kesähäihin sopiva kepeä tunnelma välittyy kuvista. Onnittelut anopille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mandariinimania:) Vielä vähän hymyilyttää tuo anoppi- nimitys, mutta sitähän minä olen. Hupaista tämä ajan kulku:)

      Poista
  7. Niin kauniit häät kuvista päätellen! Ja kaunis anoppi, onnea ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlat oli kyllä kauniit ja hääpari niin ihana <3 Lämmin kiitos sinulle Hannariina :)

      Poista
  8. Onpa tunnelmallisia ja kauniita kuvia. Varmasti ollut ihanat juhlat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli niin ikimuistoiset juhlat :) Mukava katsella jälkeenpäin kuvia ja muistella. Kiitos paljon Toiveettodeksi kommentistasi :)

      Poista
  9. Voi miten kaunis juhlapaikka! Häät ovat kyllä niin ihanat juhlat aina. Meilläkin olisi tälle kesälle kolmannet häät vielä edessä :D harvoin näin monia häitä sattuukaan samalle kesälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teillä on ollut monet häät. Nuorempana sai kulkea hääjuhlissa enemmän kun omat kaverit meni naimisiin. Nyt alkaa omat lapset mennä, aika rientää:) Kiitos paljon Nanni :)

      Poista
  10. Kaunis juhlapaikka ja upeat nuo kyntteliköissä olevat kukka-asetelmat. Minäkin olin jokunen vuosi sitten hääjuhlassa vanhanlla koululla. Siellä oli kyllä ihanan tunnelmallista. Sama tunnelma huokuu näistä kuvista. :-) Onnenhalaus äidille (ja anopille) :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Oman näköinen <3 Kynttiläasetelmat oli kyllä huikean hienot. Kyllä minusta juhlapaikka toi oman tunnelmansa tilaisuuteen :)

      Poista
  11. Kauniita tunnelmakuvia ja ihana tuo juhlapaikka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pizzicato :). Oli kyllä ihana ja toisaalta helppoakin kuvata kaunista paikkaa ja kaunista hääparia, kun kuvat aina onnistuivat :)

      Poista
  12. Niin kaunista ja tyylikästä! Juhlapaikka on aivan verraton. Varmasti tunteikas ja mieleen painuva päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli tunteellinen ja herkkä viikonloppu. Kaikki oli niin kaunista ja onnellista <3 Kiitos sinulle Saija:)

      Poista
  13. Onnea nuorelle parille (ja anopille myös) ❤ . Kaunista.

    VastaaPoista
  14. Mahtava juhlapaikka ja taatusti olivat ihanat juhlat! :)
    Voi, kun minäkin oppisin tekemään edes pieniä kampauksia ja letityksiä. Neiti on sanonutkin mulle, että "opettele youtubesta!" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Youtube onkin oivallinen väylä kampausten katsomiseen. Sieltä tytöt katsoivatkin mitä haluaisivat ja sieltä olen tainnut minäkin nurinpäin letitetyn ranskalaisen letin oppia. Kiitos Pikku Akka:)

      Poista
  15. Aivan ihana miljöö häiden viettoon. Upean paikan olette saaneetkin varattua. Tilahan on kuin koriste itsessään.
    Ja nuo kynttiläjutut ja kukat, herkkuja notkuva pöytä. Juhlan tuntu kohdillaan. Ja hiukset kuin kruunut; viimeistelevät juhla-asun.:)
    Onnea uuteen rooliisi. <3 Se on mitä melkoisen mukava tehtävä.
    Terveisin Yksinkertainen anoppi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kaisu:-). Mukavan roolin sain:-) . Tila oli kyllä itsessään jo koriste, niin kaunis. Ei tarvinnut kuin liinat pöytiin ja sievät kukat maljakkoon.

      Poista
  16. Huokaus, ah, häät ovat aina niin ihania juhlia, en osaa kuvitellakaan kuinka tunteellista ja tunnelmallista on olla oman lapsen häissä, toivottavasti saan sen myös joskus kokea. Tuhannesti onnea anopille ja appiukollle, olette saaneet ikimuistoisen päivän kauniissa miljöössä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella kaunis ja tunteellinen juhlapäivä. Erilaisia tunnetiloja oli paljonkin ennen ja jälkeen :) Mutta onneksi häät ovat onnellinen juhla ja onnen tunteet ovat todella pinnalla, vaikka luopumisen haikeuskin on matkassa. Ihana kun saimme uuden perheenjäsenen meille <3 Kiitos paljon Krista:)

      Poista
  17. Olipa kyllä niin kauniin ja herkän näköiset juhlat teillä! Upea pari, upeat kukka-asetelmat, tarjottavat, kampaukset jne. Ikimuistoinen päivä❤️

    VastaaPoista
  18. Niin kaunista ja tunnelmallista! Juhlapaikka on todellakin henkeän salpaavan kaunis, noin tunnelmallista tilaa olisin omiinkin häihin aikoinaan toivonut (mutta vierasmäärä rajoitti). Häät herkistävät aina, ja kuten Kristakin tuossa kommentoi, niin oman lapsen häät ovat varmasti yksi niitä tunnerikkaimpia tapahtumia. Teidän kampaukset ovat kauniita, sinä se osaat! Onnea teidän koko perheelle <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hanna Mi :) Ihana kun nykyään on tarjolla myös tällaisia kauniita juhlapaikkoja. Tunteet ovat herkässä, niin ihanat ovat oman lapsen häät :)

      Poista
  19. herkät ja kauniit juhlat upeassa paikassa :) Tuo itsessään jo juhlan tuntua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, kyllä juhlapaikkakin tuo oman lisänsä juhliin ja tällainen kaunis paikka on aivan loistava häihin :) Kiitos sinulle suvi:)

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.