sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Paapiin uutuuskuosi ja visio



Paapiin uutuuskuosi ja lumihiutaleet. Niissä on minusta paljon yhteistä. En tiedä kuosin nimeä. Ehkä ne kuvaavat ennemminkin poron sarvia. No, joka tapauksessa kankaan nähtyäni sain heti vision, miten haluan peruspaidat kuvata.
Visio sai mahdollisuuden tämän viikonlopun lumisateen myötä.


Kaupasta piti hakea vähän mustaa ja valkoista fleeceä, jotta kokonaisuus tulisi valmiiksi.

Fleecestä ompelin tytölle ja pojalle pipot ja hanskat. Ompelin siitä myös tytön kaulaliinan ja pojan kaulurin. Kaulurin alahelmat hapsutin kevyesti.




Lumisade muutti maiseman kerralla valkoiseksi ja valoisaksi. Voi sitä riemua, minkä lumi meissä kaikissa on aiheuttanut, niin lapsissa kuin aikuisissakin:).


Pipoihin ompelin Eurokankaasta ostettua pampulanauhaa. Yhdet pallukat ompelin myös tyttösen hanskojen sivuihin.



Tällaiset tarpeelliset setit lapsoset saivat tällä kertaa:) Ilmakin oli kuvaushetkenä sen verran leppoinen, että useamman aluspaidan kera kylmäkään ei päässyt kuvaushetkellä yllättämään. 

Jos jotain sattuu kiinnostamaan, niin maisema - ja luontokuviani voi seurata instagramissa @katjannelii 
Osan teidän instat olen jo löytänytkin :)

Nyt on aika lopetella ja rauhoittua nukkumaan. Uusi viikko haasteineen on edessä.
Antoisaa viikkoa teille kaikille:)



46 kommenttia:

  1. Jopas on hauska kuosi ja kivat pipot!
    Ihan talviunelma siellä myös lumen keskellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt meillä on luonto kauniina. Harmi vaan kun on tälle viikolle luvattu vesisateita. Taitaa tämä kauneus hävitä sen sileän tien;) No, nautitaan niin kauan kun voidaan:) Kiitos paljon Mantelilaakson Susanna:)

      Poista
  2. Ihanat kuvat! Voi mikä maisema ja niin kivat vaatteet ♥

    VastaaPoista
  3. Onpa kyllä kiva kuosi. Ihania kuvia lumisessa maisemassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuosi on kyllä todella onnistunut, tykkään kovasti siitä. Niin raikas ja ajaton:) Kiitos Raisa P:)

      Poista
  4. Oi miten talvista siellä onkaan! Ihan tykkylunta puissa <3 Siellähän on enemmän lunta nyt kuin täällä meillä!

    Kauniit paidat kauniista kankaasta. Twigs (varpu, varvut) taitaa olla tuon kuosin nimi vaikka poronsarviltakin kyllä muistuttavat :)

    Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, varpujahan ne ovat :) Näköjään voi ajatella moneksi. Onnistunut kuosi minusta, kun ei hallitse ja rajaa mielikuvitusta liikaa.

      Nyt on ihmeellisen kaunista. Pysyisi vaan lumi talven ajan. Taitaa hävitä jo tämän viikon lopulla;)

      Kiitos paljon kommentistasi Kaaru - Pieni lintukoto :)

      Poista
  5. Hyvä idea tuo pompulanauhan käyttäminen. Nätit setit ja kivat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pompulanauha on kyllä kiva lisuke pipoihin. En ole koskaan aiemmin sitä käyttänytkään :) Kiitos sinulle Pikku Akka:)

      Poista
  6. Voi kuinka hauska ja hyvä oivallus tuo pampulanauhan käyttö, saa tuollaisen peruspipon näyttämään ihan erilaiselta :). Lumiset maisemakuvat valoisuudellaan hivelevät kyllä nyt minunkin silmiäni, niin pitkään on ollut jotenkin hämärää. Ihan tunnelma näissä kuvissa. Paidat sopivat värityksen puolelta aivan ihanasti muuten jouluun myös :). Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullekin tuli jouluinen fiilis näistä kankaista. Lapset ovat kuin pikku tonttuja<3 Kummasti kyllä piristää pikku juttuja niin perusmallisia pipoja. Otin tuon kaavan OB:sta, vaikuttaa ihan hyvältä.

      Lumen myötä tuli niin kirkasta. Illallakin näkee pihapiirissä kauaksi.

      Kiitos paljon Krista :)

      Poista
  7. Siellähän on paljon tullut lunta ja valtavan kauniita kuvia olet taas ottanut! Ihana kuosi ja raikkaat värit noissa peruspaidoissa. Kivat on myös nuo ulkoilusetit. Täällä myös ihastellaan pompulanauhan käyttöä niissä. Minä oon kans miettinyt tuota instaa, kun vihdoin sain itekkin siirryttyä nykyaikaan ja hankittua älyluurin ;D Jos sinne innostun nyt liittymään, niin ehdottomasti liityn kyllä seuraajaksi, on nämä sun luontokuvat niin upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Eerika:)

      Itse olen hieman hidassyttyinen kaiken uuden suhteen ;) Instan tein vasta nyt syksyllä ja täytyy sanoa, että se oli hyvä juttu se:) Tee sinäkin ihmeessä ja ilmaise itsestäsi niin voin seurata sinua. Käytön nopeus ihastuttaa siinä.

      Kyllä luonto yllätti meidät yhtäkkisellä lumen paljoudellaan. Ei olisi osannut odottaa tuollaista lumisadetta. Onneksi me olemme saaneet pitää sähköt, ettei ole katkoksia tullut. On sen verran paljon lunta puiden oksilla, että oksat aivan taipuvat.

      Poista
  8. Kyllä mä vähän kadehdin teidän lumitilannetta ;) onneksi meillä täällä etelässä edes vähän lunta, juuri lähtivät lapset ulos pulkkailemaan.. Mutta plussaa on tänne loppuviikoksi luvattu, joten taitaa olla kohta taas musta maa. Ihanasti olet onnistunut kuvaamaan taidokkaat työsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa tämä meidän kaunis lumimaisema myös muuttua aika kovasti tämän viikon loppu puolella, on luvattu plussaa ja vesisateita :(.
      No, nyt vielä ehtii nauttia :)
      Kiitos paljon Toiveettodeksi kommentistasi :)

      Poista
  9. Ihanat vaatteet ja talvi maisemat! :)

    VastaaPoista
  10. Samaa tulin tänne kertomaan,että huippu tuo pompomin käyttö pipossa! Mullaki sitä on monessa värissä metreittäin (Karnaluksista,tiedäthän), mutta en oo osannu minnekää käyttää. Minäkin latasin instan vasta kesällä ja olen todella iloisesti yllättynyt ! Mikä mieletön inspiraation lähde! Nyt mä meen ettii sut sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysin myös sinut instasta :)
      Pompom oli kyllä kiva juttu noihin pipoihin, sellainen pieni lisuke.
      Kiitos paljon Paula :)

      Poista
  11. Sinusta on tullut taitava kuvaaja, kaunista!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kewa kannustavasta kommentistasi :)
      Olen kyllä innostunut kuvaamisesta, vaikka tuntuu, että kovasti on harjoittelemista säädöissä. Kokeilun kautta sitä kummasti oppii :)

      Poista
  12. Todella suloiset setit, ihanat nuo pompulat myssyissä☺! Kauniit maisemat, meilläpäin myös samanlaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:) Viikonloppuna oli niin kaunista, mutta nyt on vettä satanut tosi paljon ja lumet on melkein sulaneet. No, toivotaan vaan uusia pakkasia ja lumisateita.

      Poista
  13. Ihanat kuvat ja tietysti ihanat nuo vähän jouluisetkin lasten asut! Minä NIIN tiedän nuo visiot ja niiden toteuttamisen ilot ja haasteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pizzicato:) Eikö ole niin sykähdyttävää kun saa jonkun vision ja mahdollisesti vielä onnistuu sen toteuttamisessa:-)

      Poista
  14. ompa ihanan raikas kuosi tässä kankaassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, tykkään tosi paljon näistä. Varsinkin puna-valkokuosi ihastuttaa minua kovasti:-) . Kiitos sinulle:-)

      Poista
  15. Voi mahdotonta miten kauniita kuvia, ihanalla tavalla olet yhdistänyt kaksi harrastustasi, ompelun ja kuvaamisen:) Kauniit asut lapsilla, pompulanauha pipossa on loistoidea! Mukavaa viikkoa Kanneli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Villa Pipo<3. On ollut niin huippu miettiä miten ompelut voisi kuvata. No, onhan minulla vielä niin paljon opittavaa:-) .

      Poista
  16. Ihkut kuosit! Ja teilläkin siellä lunta, mukava! t. Pirta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirta:-). Meillä oli niin kaunista viime viikonloppuna, mutta nyt vesisade on vienyt kaiken lumen. Pikkuinen määrä enää on lunta jäljellä.

      Poista
  17. Kyllä nämä sinun kuvasi ovat vaan niin kauniita! Tavoitat niin ihanan tunnelman näissäkin. Juurikin kuin pienet tontut tutkimassa luonnon ihmeitä ja kuulostelemassa ovatko lapset kiltteinä olleet :). Pompulanauhat on loistava idea. Kauniit paidatkin <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hanna Mi :-).
      Minustakin lapset olivat kuin pikku tonttuja. Kyllä lumimaisema on luonnostaan niin käsittämättömän kaunis, että ilo on sitä kuvata :-) .

      Poista
  18. Ihania kuvia! Voi kun saisimme taas pian lunta, kaikki oli niin paljon kauniimpaa vielä viikko sitten. Kiva idea tuo pompulanauha. Minulla on samaa punaista kangasta odottamassa jouluisia ompeluita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tällä hetkellä on melkoinen räntäsade ja sekin kummasti valaisee. Vaikuttaa vaan niin märältä, että ei taida kauan säilyä. Tuo punainen kangas on aivan ihanaa, niin raikas ta:-) .
      Kiitos paljon Manda ja ompeluiloa sinulle:-)

      Poista
  19. Voi että siellä on ollut jo kaunis luonto. Täällä ei tuollaista maisemaa ole vielä näkynyt, mutta toivottavasti saadaan vielä talvi tänne eteläänkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reilu viikon takainen maisema oli kyllä uskomattoman ihana. Kuvasinkin paljon silloin. Toivottavasti tekin saatte iloa lumesta:-)
      Kiitos paljon Kermaruusu :-)

      Poista
  20. Miten kauniita kuvia! Kyllä saisi sataa lunta ja kunnolla talvella, nyt on täällä todella synkkää ja pimeää. Lumi tuo valoisuuden ja ilon pihaleikkeihin.
    Ihanat ompelukset lapsille. Pampulanauhat pipossa tuo kivaa ilmettä niihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin lumi jo suli ja on ollut tuskasen pimeää. Tällä hetkellä räntäsade tuo vähän valoa. Kyllä lapset viihtyivätkin aivan eri tavalla ulkona kun oli lunta:-)
      Kiitos paljon mARa:-)

      Poista
  21. Ihania kuvia ❤️ Olikin välillä niin kivan näkistä! Vähän nytkin on lunta mutta sais tulla lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lumi niin kaunistaa ja kirkastaa. Tuntuu, että jaksaa itsekin paremmin :-). Kiitos Hannele/Täyttä Elämää :-)

      Poista
  22. Niin kauniit vaatteet ja kuvat. Meillekin satoi tänä aamuna vähän enemmänkin lunta. Nyt on heti ihan eri tavalla valoisaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aino-maria:-). Kyllä toivoisi talven jo alkavan kunnolla, varsinkin lumen suhteen. Lumet, jotka saataa, sulaa aina pois.

      Poista
  23. Onpa teillä ollut siellä ihana lumipeite ja kauniit talvimaisemat! <3 Olet kyllä taitava ompelija ja todella raikkaita kankaita olet löytänyt. Ihania juuri tuon ikäisillle lapsille. Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle Kanneli!

    p.s. Jostain syystä päivityksesi ei ollut tullut ollenkaan lukulistalleni. Onneksi hoksasin tulla katsomaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Airisrannan Päivi :-).
      Ompelemani kankaat oli kyllä todella herkkuja :-)
      Kumma tuo blogger kun aina välillä sekoilee. Minulle on käynyt aivan samoin joskus :-)

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.