torstai 28. heinäkuuta 2016

Suloisuutta ja kesän kauneutta



Kesä on nyt parhaimmillaan. Lämpöä ja aurinkoa on onneksi riittänyt.
Monenlaisia hetkiä on mahtunut viime bloggaamisen ja tämän päivän väliin.

Kaikkein parasta on ollut mummuksi tuleminen :) Olen tällä hetkellä vähän yli kaksi kuukautta vanha mummo. Ai että, se on ihmeellistä.

 Pieni, niin suloinen tyttövauva on hurmannut meidät aivan täysin. Antaapa tyttönen minulle myös mahdollisuuden tehdä pikkuisia, sieviä vauvan vaatteita.

Tällä kertaa haluankin näyttää teille muutaman ompelemani pikkuisen vaatteen.


Paapii on saanut minusta vakioasiakkaan. (Olen tainnut tämän jo useamman kertaa mainita.) Tämä sievä kukkakangas taipui oman tyttösen paidaksi ja kankaasta riitti paita myös pienelle vauvallekin.
Tämä kaula-aukon malli on tosi kätevä pukea pienelle vauvalle. Itse olen pitänyt siitä omienkin lasten vaatteissa. Paidan saa niin nätisti puettua päälle, kun kaula-aukko aukeaa reilusti.


Kaapista löytyi pieni pala Marimekon mustavalkoista joustotrikoota. Siitä tuli paidalle kaveriksi resorivyötäröiset housut. Aika kivasti sopii mielestäni nämä kankaat yhteen.



Tämä söpö Paapin trikoo inspiroi minua ompelemaan tyttöselle bodyn. Kyllähän tämä on nyt juhlaa, kun on niin hyvä syy istahtaa ompelukoneen äärelle ja saa taikoa pieniä sieviä vaatteita. Tästä minä pidän :)


Tässä jutussa mukana olevat muutamat maisemakuvat ovat muistoja juhannuksesta. Saimme viettää sen kauniissa kesäsäässä, mummolassa joen rannassa.



Toivottavasti aurinko ja lämpö viipyvät vielä hyvän aikaa. Toiveena on saada tankattua aurinkoenergiaa mahdollisimman paljon ennen tulevaa pimeää syksyä. Nytpä toivotankin teille aurinkoisia ja onnellisia kesäpäiviä.





32 kommenttia:

  1. Heippa ja valtavasti Onnea mummulle ♡♡
    Pikku tytöltä ei tule suloisia vaatteita puuttumaan, nuokin niin kauniita ja varmaan lisää tulee!! Ja nyt sinun täytyy ommella näitä"unipesiä" ainaskin pari, toinen kotiin ja toinen mummolaan☺ Se on ihanaa aikaa kun saa tehdä pieniä vaatteita ym. söpöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava saada kommenttia sinulta Tarja 😊 Onhan tämä aivan huippua olla mummu. Nuoren perheen kylään tulo on aina niin ilahduttavaa ja kaikki odottaa saavansa nähdä pienen tyttövauvan.
      Osaisinkohan tehdä tuollaisen unipesän? On ne niin söpöjä 💕 Pieniä vaatteitakin on niin kiva tehdä 😊 Kiitos paljon Tarja kommentistasi.

      Poista
    2. No aivan varmasti osaat!!
      Jostain luin, että helmikuun Suuri Käsityön lehdessä olis kaava!? Minä nappasin kaavan pinterestistä, kun en tuota silloin tiennyt☺

      Poista
    3. Pitääpä kurkata kyseinen lehti. Se taitaa olla tuolla kaapissa. Kiitos vinkistä Tarja 😍

      Poista
  2. Oi joi! Ihanuutta! Paljon onnea! Varmasti aivan suurenmoista! Kauniin söpösiä vaatteita olet uudelle Tulokkaalle ommellut. Minäkin kävin kesälomareissulla PaaPiilla. Aivan sellainen kangastaivas. Ja muutenkin teillä on siellä erikoisen hyvä kangaskauppatarjonta. Suloista loppukesää ja syksyn aikaa Pienen ja Isompien parissa sinne Sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos kovasti Pikku Akka 😍 On kyllä upeaa olla mummo. Tätä virkaa on hyvä odotella 😊. Täällä on kyllä erittäin kivasti kangaskauppoja. Mukava kun Paapiikin sai uudet, isommat tilat.

      Poista
  3. Ihanaa! 😙 Tervetuloa mummujen ihmeellisen ihanaan maailmaan. Tässä osassa saa nauttia! 😊
    Ja kiva kun jaoit taas ompelukuviasi. Olen kaivannut niitä ja sitä myöten sinua. Sinun blogisi kautta olen nimittäin pitkälti kasvanut tähän blogielämään! Kanneli on ensimmäisiä lukemiani blogeja!

    Kesäpäivien iloa täältä Tau(v)onpaikasta! 😙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Kaisu 😍 Niin mukava saada sinulta kommentteja. Ne niin lämmittävät mieltä. Pyrin olemaan nyt aktiivisempi, sillä täältä saa itsekin niin paljon. On tämä niin yhteistä iloa, kun saa jaata asioita teidän ihanien ystävien kesken 😍

      Poista
  4. Oi, valtavan paljon onnea ja iloa mummoksi tulemisesta! Sen roolin myötä avautuu varmasti ihan uudenlainen maailma <3

    Ihania pikkuvaatteita olet pienokaiselle ommellut <3 Paapiilla on kyllä kauniita kankaita, sieltä olen itsekin usein kankaita ostanut. Noshin kankaista tykkään myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, lähti liian aikaisin! Kesäiloa sinulle ja ihania hetkiä mummon roolissa! Oli ilo tavata sinua <3

      Poista
    2. Suuri kiitos Kaaru - Pieni lintukoto ♡ On ilo olla mummo. Saa nauttia uudessa roolissa pienestä kasvavasta ihmeestä 💕 Ja niin mukava oli nähdä sinua 😍 Lämpimiä kesäpäiviä sinulle.

      Poista
  5. Oi ihanaa, paljon onnea tuoreelle mummulle! <3
    Suloisia vaatteita olet tulokkaalle ommellut. Varmasti kivaa tehdä välillä jotain noin pikkuruista. Ihanaa alkavaa elokuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Manda ❤ On niin mukavaa vaihtelua tehdä pikkuisia vaatteita. Ne tulevat niin nopeasti valmiiksi 😊

      Poista
  6. Onpa mukava taas kuulla sinusta ❤️ ja todella mukavaa oli nähdäkin!
    Lämpöiset onnittelut ❤️ Aivan todella suloisia vaatteita olet tehnyt pikkuiselle. Täällä on myös täysillä nautittu kesän lämmöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Toiveettodeksi ❤ Oli niin kiva nähdä sinua 😊 On kesä ollut niin ihanannan lämmin ja vielä lämpöä tuntuu jatkuvan. Nautitaan siitä 😊

      Poista
  7. Sylintäydeltä onnea mummolle!
    Ja niin sieviä pieniä vaatteita!

    Ensimmäisen kuvan eteerinen maisema sai minut haaveisiin.
    Kiitos siitä ja iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Mantelilaakson Susanna ❤ Niin upea oli juhannuksen sää, että oli aivan mahtava kuvailla 😊

      Poista
  8. Onpa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Ihanaa, onnittelut Mummulle! ❤ Suloisia pikkuvaatteita olet ommellut. Paapiin kankaat on aivan ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Raisa P ❤ Kiireet vievät aikaa bloggaamiselta, mutta on niin mukava kuulla teistä, että kyllä jostain pitää löytää kolo tällekin mukavalle harrastukselle 😊 Mukavia kesäpäiviä sinulle 😍

      Poista
  9. Voi mitä ihania uutisia, onnitteluhali mummulle <3. Tuollainen pieni ihme varmasti saa ompelusormet syyhyämään :). Ihanat vaatteet! Olipa muutenkin aivan mahtava kuulla sinusta täällä blogin puolella pitkästä aikaa. Mukavaa loppukesää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos Krista ❤ Niin mukava kuulla sinustakin. Aivan ikävä ollut teitä ihania ihmisiä. Jospa saan aikaiseksi vaikka ihan pieniäkin blogijuttuja. On kiva jaata asioita muiden samanhenkisten kanssa. Voit arvata miten ihana on ommella söpölle pikku tyttövauvalle 😊❤
      Aurinkoa loppukesän päiviisi Krista 😊

      Poista
  10. Tuo ylin kuva on niin kaunis. Voi vitsit, kuinka ihan jäin ihastelemaan sitä ja luonnon kauneutta. Mitä parhainta elokuuta sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Jani / Kaikki Paketissa 😊 Mukava kuulla, että pidät tuosta kuvasta. Itsekin olen aika ihastunut siihen. Luonto on niin ihmeellinen ja miten huikeaa onkaan yrittää tavoittaa kameralla sitä. Mukavaa loppukesän päiviä sinulle 👍

      Poista
  11. Voi, mitä pieniä suloisia vaatteita olet tehnyt <3 Onnittelut sinulle vielä tätäkin kautta! Luonnon kauneus jaksaa ainaa ihastuttaa, kauniita nämä sinun kuvasi taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Eerika :) Tämmöisiä pikkuisia vaatteita taitaapi nyt vilahdella täällä blogissa :)

      Poista
  12. Onnittelut mummulle <3 Ja mitä ihanuuksia oletkin pienokaiselle ommellut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon aino-maria :) Onhan nuo pienet vaatteet niin söpöjä ja niitä on niin kiva tehdä.

      Poista
  13. Oi vau, onnittelut mummolle!
    Aivan ihania asuja pikkuiselle. Ja kauniita kesäkuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kati - Tavallista arkea :) Onhan tämä nyt upea ja mukava rooli.

      Poista
  14. Oi että, miten ihania uutisia! Oikein lämpimät onnittelut mummolle<3 Mikä ihana syy istahtaa ompelukoneen äärelle, nämä on kyllä hurjan suloisia ja kauniita vaatteita! Siellä on nyt ompelukone varmasti ahkerassa käytössä ja pääsemme kohta ihastelemaan uusia, toinen toistaan ihanempia settejä:) Mukava, kun piipahdit kertomaan kuulumisiasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Villa Pipo :) Onhan tämä aivan upeaa. Hassua vaan se, kun tuntuu, että itse on vielä yhtä "nuori" kun ennenkin, vaikka mummon rooli asettuikin harteille :D. Kyllä nyt hurauttelen pikkuisia vaatteita. Parhaillaan tuolla on nytkin jotain tekeillä... :)

      Poista
  15. Ihanat onnentoivotukset mummulle!
    Voiko ihanampaa olla kuin pieni uusi ihminen <3

    VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.