perjantai 19. elokuuta 2016

Frillahousut ja röyhelöbody



Vauvateema jatkuu täällä päin edelleen :) Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsinkin, niin röyhelöitä on edelleenkin hyödynnetty pienen prinsessan ompeluksissa. Sievästihän ne tyttösen vaatteisiin sopivatkin.


Halusin tehdä röyhelöbodyn. Sen sain tehtyä, kun hyödynsin vanhaa kaavaa ja leikkasin vyötärölinjan poikki ja lisäsin siihen röyhelön. Leikkauskohta saa olla kohtuullisen korkealla, jotta housut voi halutessa vetaista bodyn päälle housuvyötärön jäädessä röyhelön alle. Body on kivan näköinen myös siten, että kapeat legginsit tai sukkahousut jäävät bodyn sisäpuolelle. 


Näistä frillahörsylähousuista tuli minusta tosi söpöt. Framillonilla kiristin trikoosuikaleen röyhelöksi ja kapealla siksakilla kiinnitin sen lahkeeseen. Tätä ennen olin huolitellut helmakäänteen.
Pieni pitsikukkanen kivasti viimeisteli housujen ilmeen.


Bodyn kuosi on Paapiin, sievä ja herttainen.



Täysikuu mollotti toissa iltana. Hyttyset inisivät korvissa kun ikuistin kameralla luontoa. Kummallista, että noita itikoita on vieläkin näin elokuun loppupuolella noin paljon. 

Ihanaa, kun viikonloppu on edessä. Meillä se menee kotirintamalla flunssaisten toipilaiden hoitamisessa. Lisä mausteensa alkavaan syksyyn tuo huomenna alkava vesilinnun ja karhun metsästyksen alkaminen. Samoin metsästyskoirat saa päästää vapaaksi eli antoisia pyyntihetkiä teille metsästystä harrastaville :)


Lämmin kiitos kun olette ilahduttaneet minua vierailemalla blogissani ja olette jättäneet mukavia kommentteja :) Tauko bloggauksessa on tehnyt ihmeitä. Nyt tuntuu niin mukavalta suunnitella ja miettiä seuraavia postauksen aiheita :)

Oikein mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle!



37 kommenttia:

  1. En kestä miten suloisia nämä pikkuprinsessan vaatteet ovat. 😍 Nuo housut varsinkin. Aivan ihania. 💗 Bloggaustauko teki hyvää mulle myös. Sulla on niin kiva tyyli ja kauniita kuvia, että tänne on aina kiva tulla uudestaan.
    Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä toipilaille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Näppi ❤ Niin mahdottoman mukava kuulla, että pidät näistä.
      Tervetuloa aina uudestaan 😊

      Poista
  2. En minäkään kestä! 😊
    Ihania hörtylöitä olet saanut sisällytettyä näihin vaatteisiin. Niin kaunista, niin onnellista.😍

    Mukava on palata taas sivuillesi.👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kaisu ❤ On niin kiva söpöstellä.
      Mukava on täällä vaihtaa lyhyestikin kuulumisia. Tuo sellaista mukavaa lisää arkityön keskelle 😊

      Poista
  3. Voi mitkä pikkuvarpaat! <3 Söpöjä ovat vaatteetkin, tuo frillalahje niin kiva idis että voisin matkia sitä isompienkin neitien pöksyihin. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sait mukaasi täältä idean. Frilla on aika pieni lisuke, mutta niin näyttävä 😊 Kiitos kovasti Manda ❤👍

      Poista
  4. Ei voi sanoa, kuin samaa kuin edelliset, että ihania on pikkuisen vaatteet.
    Hyvää alkavaa viikonloppua sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Aurinkokujalla ❤👍Niin hupaista ja nopeaa tehdä näitä pikkuruisia vaatteita. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle.

      Poista
  5. Ai miten kauniit vaatteet♡Ja tuo röyhelöbodi on kiva idea & samoin pöksyissä ihanat koristeet! Oot niin mestari ompelemaan! Mukavaa viikonloppua ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Tarja ❤👍 Tuntuu, että nämä ompelukseni on niin helppoja ja yksinkertaisia, mutta mukava kuulla, että pidät 😍

      Poista
  6. Mielelläänhän näitä vauvanvaatteita ihastelee! Harmaa ja roosan sävyt yhdessä on niin nätit pienellä tytöllä. Ihanat pitsikukkasetkin olet löytänyt housunlahkeisiin. Oikein mukavaa viikonloppua ja toivottavasti vointi siellä potilailla paranee pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Krista 😍 Noilla pienillä pitsijutuilla ja muilla koristuksilla saa niin kivasti ilmettä vaatteeseen. Onneksi flunssa tuntuu jo helpottavan 😊👍

      Poista
  7. Mitkä tirpaat <3 <3 . Ihanat vaatteet myös. Pikaisia paranemisia ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sana, tirpaat ❤ Ne on kyllä niin liikuttavan suloiset vauvoilla 😊. Kuvaaminenkin oli hieman haasteellista, kun varpaiden asento muuttui silmänräpäyksessä 😊 Kaunis kiitos kommentistasi Arkinen ❤👍

      Poista
  8. Voi elämän ihanuus, miten suloiset röyhelöt!
    Tuo ensimmäinen vauvan asuste on hurmaava!!

    Rentoa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Mantelilaakson Susanna ❤👍 Minustakin nuo harmaat röyhelöhousut on melko ihanat 😊.

      Poista
  9. Ihanat vaatteet olet ommellut pienelle <3! Tuo kuva, jossa on varpaat ja röyhelöä oi, kuin ihana <3 <3! Varmaan mukava vaatettaa noin pientä tylleröä ja oikein lelliähelliä ja antaa rakkautta ihanilla uniikkivaatteilla :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin noin ihanaa se on miten Sari kirjoitit 😍 Voi voi mitä ihanuuksia saan myös tehdä kun hän kasvaa 😊.
      Lämmin kiitos Sari 😍

      Poista
  10. Voi, Muruliini, noita varpaita. Eikö olekin aivan älyttömän ihanaa ommella tuollaisia pieniä söpöjä kamppeita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin mahdottoman mukava ommella ja keksiä ihania juttuja pienen vaatteisiin 😍 Nautin kyllä kovasti. Kiitos kovasti Pikku Akka ❤

      Poista
  11. Voi miten söpöjä vaatteita ❤ pitäis omillekin tytöille ehtiä ompelemaan muutamat röyhelövaatteet kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompeluiloa sinulle Nanni 😍 Tyttöjen vaatteita on kyllä kiva tehdä, kun on jotenkin helpompi keksiä yksityiskohtia asuun kuin poikien vaatteisiin, vaikka on niitäkin kiva tehdä 😄
      Kiitos kovasti Nanni ❤

      Poista
  12. Aivan ihania! Housujen röyhelö on todella suloinen.. Tauko on todella joskus paikallaan, sitten jaksaakin taas uusin innoin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Raisa P ❤ Onhan tämä niin mukavaa pitää yllä ystävyyttä ja yhteistä harrastusta teidän muiden bloggaajien kanssa, samalla tämä on kuin päiväkirja. 😊

      Poista
  13. Voi noita varpaita <3 ja vaatteetkin ovat aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvan varpaat on kyllä niin täydellisen suloiset ❤ Kiitos paljon Erja 😊

      Poista
  14. Suloisia pikkuvaatteita ja nuo varpaat! <3 Frillat ja kukkaset leggareiden lahkeissa ovat kyllä aivan ihastuttavat. Onnea mummoksi pääsystä sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pizzicato ❤ Suloinen uusi rooli tämä kyllä on 😊👍

      Poista
  15. Siis niin ihania <3 Erityisesti ihastuin noihin housuihin, pakko kokeilla itsekin :) Täälläkin on jotenkin kummasti saanut uutta virtaa ompelurintamalle. Mukavaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että sinäkin olet saanut uutta virtaa ja kiva jos innostuit itsekin kokeilemaan frillapöksyjä 😊 Kiitos paljon aino-maria 😊👍

      Poista
  16. Niin suloisia! Hurmaavat nuo housujen röyhelölahkeet. Sitä päivää tässä odottelen, että pääsen noita taas ompelemaan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Saija ❤ Toivottavasti sinäkin saat pian ommella pikkuvaatteita 😊

      Poista
  17. Ihania pikkuisia vaatteita. :) Onnea mummuksi tulemisesta! Täälläkin on omalle tulevalle pienelle ommeltu. Vielä voisi ehtiä jotain tekemään. Ajattelinkin jo kauan sitten, että jotain tuttua sinussa, nyt päivitetyn profiilikuvan myötä hoksasinkin kuka tätä blogia kirjoittaa. Ja toki myös lasten päällä olleisiin vaatteisiin kiinnittänyt huomiota, koska itsekin ompelen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tiina K ❤👍 Olipa kiva kun jätit viestiä. Onko sinulla blogi? Ompelu on niin mukavaa puuhaa ja on niin kiva jaata sitä iloa muiden kanssa. Rohkeninkin laittaa vähän kasvokuvaa profiiliin 😊 Varmaan lukijoillekin ihan kiva nähdä kuka blogin takana on.

      Poista
  18. Voi mahotonta, miten suloiset pikkuvarpaat<3 Pinkki-harmaa yhdistelmä on kyllä todella kaunis ja siihen kun yhdistetään vielä röyhelöt, on setti täydellisen suloinen:) Ihana kun olet innostunut jälleen ompelemisesta ja bloggaamisesta:) Mieheni harrastaa metsästystä ja kovasti täällä odotellaan jo mökille pääsyä:)

    VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.