perjantai 5. elokuuta 2016

Sisustamisen iloaIllat alkavat olla jo melko pimeitä ja varsinkin jos on pilvinen sää jo valmiiksi, niin hyvissä ajoin iltaa alkaa olla jo niin hämärää, että valaistukseen tulee kiinnitettyä huomiota.
Kesän aikana pyörähdimme kerran eräässä paikallisessa antiikkiliikkeessä ihan vain ihastelemassa kauniita antiikkiesineitä ja sitä miten kauniisti kaikki esineet ja huonekalut oli aseteltu upeaan puurakenteiseen vanhaan rakennukseen.


Sieltä lähti matkaamme kaksi vanhanajan seinälamppua ja kaksi seinälle kiinnitettävää "kynttilänjalkaa". (Millä nimellä noita nyt kutsutaankaan :) )


Näissä pienissä sisustusesineissä on sitä jotain mistä tykkään / tykkäämme. Ne aika kivasti asettuivat kotiimme.
Antiikkiliikkeet ja muut vanhan tavaran myyntipaikat ovat kyllä sellaisia houkutuspaikkoja, että pitää välillä kylmän viileästi kävellä ihanuuksien ohi :)
Mukava on toki välillä ilahduttaa itseä jollain pienellä tai isommallakin kivalla esineellä tai tavaralla.


Eipä sitä kirkkaina kesäpäivinä niin inspiroi miettiä näitä kodin sisäpuolella olevia asioita, mutta iltojen pimenemisellä on ihmeellinen vaikutus tähänkin asiaan. Yllä olevat kuvat nappasin osan illalla jalustan kanssa ja osan (kaksi alimmaista) aamulla kirkkaassa valaistuksessa. Kyllä valo tuokin erilaista sävyä kuviin. Tykkään kyllä aika kovasti noista illalla otetuista tunnelmaisista kuvista :)

Tulipa tehtyä pieni postaus :) Tämän myötä toivottelen teille oikein mukavaa viikonloppua!

32 kommenttia:

 1. Ensinnäkin, valtavan paljon onnea pienestä lapsenlapsesta ja mummoudesta <3! Todella suloisia pieniä vaatteita olit hänelle tehnyt. Sinun kauniit kuvasi luonnosta saavat kerta toisensa jälkeen ihailemaan. Instassa niitä seuraankin aktiivisesti. Tunnelmallisia sisustuskuvia myös :). Olette tehneet hienoja löytöjä! Ihanaa elokuun alkua sinulle, todella mukavaa, että olet palannut blogin äärelle :).

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos Hanna Mi ❤ Minua aina ilahduttaa kun näen sinun ja muiden ystävien käyvän katsomassa luontokuviani. Luonnon kuvaamisesta on tullut minulle tärkeä ja niin paljon antava harrastus.

  Pieni lapsenlapsi on niin rakas meille. Taidetaan aivan lelliä häntä ❤😊

  Tauko bloggaamisessa on tehnyt minulle hyvää. Nyt tuntuu tosi mukavalta tehdä postauksia ja tulla blogimaailmaan. Toivotaan, että loman loputtua ja työarjen alettua tuntuu samalta 😊

  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle👍

  VastaaPoista
 3. Kaunista!
  Ihanat löydöt!
  Vanhantavaran myyntipaikat on ihania! Niissä on kiva kierrellä. Ja vielä
  kivempaa, jos tekee löytöjä.
  Mukavaa viikonloppua!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sarin kotona 😊 On kyllä tosi piristävää kun löytää jotain kivaa. Ei tarvi olla edes isoja löytöjä kun ne jo ilahduttavat ja antavat intoa sisustamiseen😊

   Poista
 4. Ihanan 'valoisia' löytöjä. ☺ Pimenevien iltojen myötä kynttilät ja valot alkavat saada sijaa. Ja katse kääntyy taas seinien sisäpuolelle. On se mukavaa tämä vuodenaikojen kierto! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä Suomen vuoden kierto niin paljon antavaa. Jokainen vuodenaika on tosi mukava. Syksyllä korostuu just sisätilan jutut 😊 Kiitos paljon Kaisu ❤

   Poista
 5. Ihania löytöjä olette tehneet! :) Mukavaa elokuun alkua sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Raisa P😊 Nämä pienet löydöt ilahduttavat kovasti 👍

   Poista
 6. Ihastuttavat kynttilänjalat tai miksi niitä nyt kutsuisi :). Tosiaan. Illat alkavat olla kovin hämäriä jo. Oikeastaan aika ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niin haikeaa jättää kesä ja sen antama valoisuus. Itse enemmän pidän kesästä, mutta syksy tuo mieleen kodikkuutta ja erilaista harrastamista ja ne taas antavat vastapainoa pimeydelle. Lämmin kiitos kommentistasi Arkinen ❤

   Poista
 7. Se on niin mukavaa, kun tekee löytöjä. Tuollaisissa paikoissa on mukava kierrellä, kun ei koskaan tiedä, mitä eteen tulee. Kauniita elokuun päiviä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen tavaroiden myyntipaikoissa on kuin aarteen etsinnässä 😊 Ihana tehdä löytöjä 👍
   Kiitos paljon kommentistasi Toiveettodeksi ❤

   Poista
 8. Kaunista! Todella sirot ja sievät nuo kynttilälampetit ( lampeteiksi niitä muistaakseni sanotaan). Hieman on samaa vikaa minulla, vanhat tavarat tuppaavat lähtemään mukaani. Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saija 😊 Lampettejahan ne ovat👍 Vanhoissa tavaroista on niin paljon tarinoita sisällä ja lisäksi ne ovat niin kauniita, minun mielestä ainakin 😊

   Poista
 9. Ihana tunnelma ❤ kyllä loppukesän ja syksyn pimenevissä illoissa on oma viehätyksensä vaikka toisaalta syksy onkin aika haikeaa ja "luopumisen" aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on Nanni👍 On jotenkin haikea luopua kesästä, mutta ei auta. Mukavia asioita on keksittävä jokaisesta vuodenajasta, kun muukaan ei auta 😀 No, oikeasti ne ovat kaikki omalla tavallaan ihania. Kiitos paljon kommentistasi😊

   Poista
 10. Teidän koti on niin kaunis ja tyylikäs, vanhat antiikkiesineet sopivat sinne kuin nenä päähän! Itsekin tykkään kierrellä vanhojen tavaroiden liikkeissä, mutta harvoin tulee mitääm ostettua. Kauniiden esineiden katselustakin voi silti saada jo hyvän mielen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Krista 😊 Vanhanajan tyyliä kai tämä meidän sisustus enemmän on ja siitä pidänkin 👍 On niin totta, että pelkkä katselu jo tuottaa kovasti iloa.

   Poista
 11. Löydöt sopivat kyllä teille kivasti, iltavalaistuksesssa otetussa kuvassa on oikein lämmin ja kotoisa tunnelma. Mukana kun olet taas täällä. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katja /Kakarat :) Mukava olla taas täällä <3 Joskus on hyvä hengähtää, niin saa uutta ulottuvuutta ja inspiraatiota asioille :)

   Poista
 12. Nuo on hyviä löytöjä. Sopivat teidän kotiin aivan erinomaisesti. Kyllä syksyssä on oma hohtonsa. Pimeät illat ja kynttilät lyhdyissä ja vähän myöhemmin kaunis ruska. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo hehkuttanut mielessäni syksyn ruskaa ihan jo kuvaamisenkin takia 😊 Mukavia asioita löytyy onneksi pitkästä syksyn pimeydestä huolimattakin 👍😊
   Kiitos paljon Pikku Akka 😊

   Poista
 13. Aivan ihanan näköistä, niin tunnelmaa!

  VastaaPoista
 14. Kauniita löytöjä olet tehnyt! Sopivat teille niin hyvin. Antiikkiliikkeet ovat kyllä sellaisia paikkoja, joissa on mukava ihan vaan käydä katselemassa. Tosin monesti niistä tarttuu vähintäänkin jotain pientä sievää mukaan, toisinaan vähän suurempaakin :)

  Kaunista elonkorjuukuukautta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaaru - Pieni Lintukoto <3 Vanhojen tavaroiden ja esineiden kauneus ihmetyttää, miten sellaisia on osattu tehdä :) On ilo sisustaa kauniilla esineillä omaa kotia :)

   Poista
 15. Kauniit valaisimet ja kuvat, melkein alan odottaa pimeitä syysiltoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä iloa saa syksyn tuloon ihan pienilläkin asioilla ja tunnelman luominen on kyllä yksi tärkeä juttu. Kynttilät ja kauniit valaistukset ilahduttavat kovasti. Kiitos paljon Erja :)

   Poista
 16. Tässä alkoi itsekin odottaa jo pimeneviä syysiltoja. Antiikkiliikkeet ovat kyllä paikkoja, joissa joka kerta jokin ihanuus tulee eteen. Välillä on vain kylmän rauhallisesti käveltävä ohi ja kieltäydyttävä houkutuksilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, joskus on vain ohitettava houkutuksia :) Tällaiset aika pienet ostokset ei tunnu ollenkaan niin pahalta :D. Saahan antiikkiliikkeistä kovastikin iloa ja inspiraatioita, vaikka sieltä ei mitään ostaisikaan :)
   Kiitos paljon Jani / Kaikki Paketissa!

   Poista
 17. Teillä on hurjan kaunista ja kodikasta! Ihanan lämmin tunnelma huokuu noista ilta-aikaan otetuista kuvista<3 Itse en tiedä kuvaamisesta juurikaan, enkä läheskään kaikkia kameran säätömahdollisuuksia, mutta tykkään kyllä räpsiä joskus kuvia ihan huvikseen ja testailla mitä milläkin kameran asetuksella tapahtuu:) Ja erityisesti erilaisissa valaistuksissa ja minkälaisia varjoja esineistä syntyy..höm.vähän huonosti selitetty./
  Mahtavia löytöjä olette tehneet. Lampetit ja seinälamppu sopii tyyliin täydellisesti. Jonkun verran ollaan tai lähinnä mieheni on kierrellyt antiikkiliikkeitä ja huutokauppoja, ja joitakin esineitä niistä on meille kotiutunutkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Villa Pipo <3 Minunkin kuvaaminen on ihana kokeilua ja testailua. Sen kautta varmaan parhaiten oppiikin :) Pojalta kyllä saan hyviä vinkkejä, joita mielenkiinnosta sitten testailen.
   On niin kiva saada pienillä sisustusjutuilla lämpöä ja kodikkuutta kotiin. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle Villa Pipo <3

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.