sunnuntai 28. elokuuta 2016

Tunika itselle



Onhan tässä tullut ommeltua itsellekin aika monta pusakkaa tai paitulia. Ei ole vain tullut niitä päivitettyä tänne blogiin. Pääasiassa kesäaikana kankaiksi on valikoitunut Paapiin kuosit. Niin kuin tälläkin kertaa. Olen kyllä nykyisin aika kova mainostamaan Paapiin kuoseja, mutta onhan se kiva varmasti tietää mistä / kenen kuosista vaate on ommeltu (Ja ihan omasta halusta heitä mainostan, en hyödy siitä mitenkään ;). Ainoastaan siten, että saan suureksi ilokseni ommella kauniista kankaista mukavia käyttövaatteita :) )


Kuvasävytys on tällä kertaa aika sini- harmaa ja syksyinen, mutta sellainen säämaailma meilläpäin on viime päivinä vallinnut. Eilen oikein myrskysikin. Tällä hetkellä aurinko näyttäytyy, mukava niin.


Olen ommellut itselleni viime aikoina aika perusmallisia farkkujen kanssa käytettäviä paitoja ja nyt halusin vähän pidemmän mallisen paidan. Vakiokaavani  Friday Evening -kaava oli jälleen kerran ompeluksen pohjana. Kauluksen osuuden avarsin reilusti ja lisäsin siihen tuollaisen kaksinkertaisen kauluksen.


Ostin kangasta metrin ja siitä jäi jäljelle vain muutamia pieniä suikaleita.



Hihojen jatkoksi ompelin tekonahasta pienet suikaleet. Halusin kankaan muuten harmaasen värimaailmaan edes vähän "voimaa". Vyöksi palmikoin samaisesta tekonahasta ohuen nyörivyön, jonka voi halutessaan pyöräyttää vyötärölle. 

Meilläpäin vietettiin eilen Venetsialaisia, mökkikauden päättäjäisiä. Niin se kesä jälleen kerran pyörähti syksyyn. Nopeaa tämä ajankulku. Kohta ollaan jo joulussa ja talvessa ja sitten jo aletaan taas odottamaan kesää :) Mukavahan se on aina odottaa jotakin, mutta tärkeää muistuttaa aina itseään, että juuri nyt on hyvä ja tärkeä hetki. Nautitaan tästä päivästä :)

Mukavaa sunnuntaipäivää teille!



27 kommenttia:

  1. Hieno tunika!
    Kyllä se kesä niin nopsaa muuttui syksy keleiksi.
    Eilen oli kova tuuli, tänään aurinko paistaa.😀
    Kiva ettei taas sada vettä.
    Ihanaa sunnuntai päivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Sarin kotona ❤ On jo niin syksyistä, että saisi takassa jo kovasti poltella puita ja tunnelmoida. Täälläkinpäin oli tänään aurinkoinen ilma, mutta melko kolea. Mukavaa alkuviikon sinulle 😊

      Poista
  2. Tyylikäs tunika! Hienot tekonahka somisteet,tykkään itse käyttää samantyylisiä vaatteita:)Joskaan en itselle juuri ompele enää mitään vaatteita,nuorempana kyllä:)
    Täällä on työnalla tytölle "lappuhame",jostain elokuvasta saatu idea ja äitihän yrittää toteuttaa:)) Jos se onistuu voin vilauttaa kuvaa blogissani,tai sitten ei..;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva on nähdä ompelusi lopputulos 😊 Vilauta ihmeessä sitä blogissasi. Mukava kun oma lapsi haluaa äidin ompelemaa päälleen 😊 Kiitos kovasti kehuista ja kommentista ❤

      Poista
  3. Ihana tunika, ihanat maisemat. Niin sävyissä. :)
    Hienoa, kun osaat ommella itsellesi noita uniikkeja vaateparsia. Se on mahtava homma! :)

    Ihania syyskesän päiviä Sinulle ja ihania kuvattavia maisemia! Kuvasi ovat niin kauniita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava on ripotella näiden vaatteiden lomaan jotain samaan sävymaailmaan sopivia luontokuvia 😊
      Kiitos paljon kommentistasi Kaisu ❤

      Poista
  4. Onpa rouva siellä sievänä :) Upea tunika yksityiskohtineen ja tunnelmalliset kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Toiveettodeksi 😁❤ Meinasin kyllä ensin, että mikään kuva ei ollut hyvä, mutta päätin etten liikaa nuukaile vaan teen postauksen niiden kuvien pohjalta, joita kamerasta löytyi 😊 Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle 👍

      Poista
  5. Aivan superihana kaula-aukko ja malli!
    Kaunista elokuun loppua siellä tunnelmallisen järven rannalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja mukava kuulla, että pidät Mantelilaakson Susanna❤ Halusin tuollaisen korkeamman kauluksen, mutta siten, että aukko on väljä. Tuo nyt vaikuttaa ihan hyvältä 😊

      Poista
  6. Onpa kyllä ihana tunika! Tuollainen kaulus on kivan näköinen. Syksy on ihana vuodenaika.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Raisa P ❤. On mukava taas miettiä vaatetustakin syksyn pohjalta. Onhan nyt jo niin koleaa.

      Poista
  7. Tulipa siitä kaunis. Tykkään paljon tuosta kuosista. Itselläni on samasta kankaasta mekkonen. Mukavan pehmeä ja hyvälaatuinen kangas. Mukavia syyspäiviä Sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pikku Akka ❤ Minustakin tuo kangas vaikuttaa tosi miellyttävältä ja laadukkaalta. Ollaan siis samiksia 😊. Mukavaa viikkoa sinulle 👍

      Poista
  8. Ihana tunika <3 Kuosi ja väri sointuvat kauniisti maisemaan! Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Eerika ❤ Oikein mukavaa viikkoa sinulle 👍

      Poista
  9. Kaunis tunika! Kuvat on aivan ihanan tunnelmallisia :)

    VastaaPoista
  10. Kaunis tunika <3! Niin se on, että syksy tulee... viime yönä meilläpäin oli jo muutama aste pakkasta ja aamuvarhaisella, kun mies lähti polkemaan töihin, mittari näytti vain pari astetta plussaa. Aurinkoa on onneksi luvassa tälle viikolle ja se on sadekauden jälkeen ihana juttu :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pukeutumiseen uusia haasteita, aamulla kylmä ja päivällä lämmin 😊👍 Aurinko pilkistelee parhaillaan pilviverhon takaa ja se niin ilahduttaa. Kiitos sinulle Sari ❤

      Poista
  11. Kyllä, juuri tässä hetkessä on hyvä. Aika on niin nopsaan menevää, että ei perässä pysy. Kaunis tunika. Ja mitkä kauniit sääret sinulla onkaan <3 .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua, kiitos kovasti Arkinen 😁❤ On nämä päivät niin pikavauhdilla illassa, että ihmeissään on 😊 Tässä ja nyt on hyvä ja kaikkein parasta 👍😊

      Poista
  12. Syys on tosiaan tullut! Syksyllä onkin kiva pitää tuollaista tunikaa, jossa on vähän kaulusta! Itsekin olen kaivanut huivit esille, tuntui kyllä että pidin tänä kesänäkin niitä aika paljon :). Tämä asu on ihan sinun näköinen, niin väritykseltään kuin tyyliltäänkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Krista ❤ Kyllä on niin mukava heittää jotain lämmintä harteille, sen verran koleaa jo välillä on.

      Poista
  13. Tyylikäs tunika! Kaula-aukko on kyllä kaunis ja nahkasomisteet täydentävät kokonaisuuden. Ihana maisemakin <3

    Mukavaa syyskuuta sinne meren äärelle <3

    VastaaPoista
  14. Tämä postaus onkin jäänyt minulta huomaamatta, hyvältä näyttää myös päällä! <3

    VastaaPoista
  15. Tosi kaunis tunika, kuten myös kuosikin. Kivasti tuo ilmettä nuo nahkasomisteet. Tykkään itsekin tuon mallisista kauluksista tunikoissa ja puseroissa. Varsinkin neuleissa käännettävät kaulukset on ihania, kun ne voi kääräistä tiiviimmin kaulalle takin kanssa, ei tarvitse siis erillistä huivia:)

    VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.