torstai 3. tammikuuta 2019

Neulottu tuubihuivi


Neuloin tämän tuubihuivin itselleni marraskuun aikana. Paksut puikot toivat vauhtia huivin valmistumiseen. Käsityöliikkeen myyjän vinkistä neuloin koko huivin oikeaa ja nurjaa- neuletta ja tämä toikin kivan pinnan neuleeseen.


Pyysin tytärtäni ottamaan muutaman kuvan, jotta saan päivitettyä huivin myös tänne blogiin. Gina-koirani halusi lyöttäytyä myös kylkeeni kuvattavaksi :)


Harmikseni en säästänyt kerän vyötettä ja en muista yhtään minkä merkkistä lanka on. Lanka on valmiiksi monivärjättyä ja antaa kivan värisävyn huiville. Lanka on myös miellyttävän pehmeä ja ihana ihoa vasten.

Olen aloittanut itselleni neulepaitaa, jonka toivon voivani joskus postata tänne blogiini. Siinä on kuvioneuletta, jonka tekeminen on tuottanut minulle päänvaivaa. En ole koskaan aiemmin neulonut kuvioneuletta ja kuvion lukeminen ei olekaan niin yksinkertaista kuin oletin. Sitkeästi olen jaksanut purkaa sitä jo useamman kerran, mutta sisukkaasti teen sen valmiiksi. Uskon seuraavan kuvioneuleen onnistuvan ehkä helpommin :) Toiveissa on hyvä elää!

Mukavaa alkanutta uutta vuotta sinulle :)






18 kommenttia:

  1. Ihana tuubihuivi!
    Miten minä muistelen, että neuloit joskus kirjoneuleet itsellesi ja miehellesi?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikku Akka 😍 Tein sellaiset norjalaisneuleet, aivan oikein muistat 😊 Nyt neulon sellaista neuletta, jossa tulee langankiertoja, silmukan nostoja yms. Millähän nimellä sellaista neuletta kutsutaan 😀? Sellaista en ole ennen tehnyt tehnyt.

      Poista
  2. Suloisen pehmoinen huivi! <3
    Onnentäyteisiä hetkiä vuoteesi 2019!

    VastaaPoista
  3. Ihana huivi! Eikö olekin muutenmuuten palkitsevaa, kun oppii jotakin uutta ja erilaista neulomaan? 😊 Minä sain onnistumisen kokemuksen syksyllä, kun neuloin pitsisukat vauvalle. Useamman kerran sai purkaa ja aloittaa alusta, kun yritin saada selvää ohjekaaviosta, mutta kun hoksasin miten kaikki kierrot sun muut menee, niin tuli huippu fiilis 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Eerika :) Juuri näin ajattelen ja koen. Kannattaa olla sisukas. Tulee niin hyvä fiilis, kun huomaa onnistuvansa. Ihmeen vaikeaa on kyllä hoksata noita ohjeita. Varmaan niissäkin on salansa, jotka toistuvat. Pitää vaan nyt hoksata ne salaisuudet :)

      Poista
  4. Ihanan pehmoisen näköinen tuubihuivi. Onko se angoralankaa? Minäkin tein viime talvena tuubihuivin helmineuleella. Hyvä on ollut sen suojassa pakkaseen ja tuuleen näinä uuden vuoden aamuina lähteä.

    Ihanaa tammikuuta. MIelenkiinnolla jään odottelemaan, milloin neuleen tänne kuvailet! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kaisu :) Voipi olla jotain angoraa, sellaista vähän pörröistä ja pehmoista tämä lanka on. Ihanan tuntoinen kyllä ihoa vasten. Helmineule on kyllä ihana malli myös. Sellaisella neuleella voisi joskus tehdä vaikkapa otsapannan.

      Yritän sitkeästi saada paidan valmiiksi ja myös tännekin :) Mukavia tammikuun päiviä sinullekin <3

      Poista
  5. Minusta tuo voisi Dropsin Fabelia. Neuloin hyvin vastaavasta langasta villasukat itselleni. Lanka on ohutta. Voisiko olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä yhtään muista 🤔 Tänään kaupungilla käydessäni meinasin käydä liikkeessä kysymässä, mutta en sitten ehtinyt 😊 Lanka on tosiaan hyvin ohutta ja sellaista pörröistä.
      Kiitos sinulle kommentistasi 😍

      Poista
  6. Kaunis huivi! Mulla odottaa kahteenkin huiviin langat, mutta ensin yritän saada keskeneräisen neuletakkini valmiiksi.. :D Mukavaa uutta vuotta, tsemppiä neuleen kanssa! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa P 😍 Yritän itsekin aina saada edellisen työn valmiiksi ennen kuin aloitan uutta. Ehkä voisin opetella pitämään useampaa työtä työn alla 😀

      Poista
  7. Kauniita kuvia! Ja kaunis huivi. Minullakin on tuubihuivi puikoilla:) Hyvää alkanutta vuotta.

    VastaaPoista
  8. Kaunis on tuubihuivi ja ihana tuo teidän koira!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Aikku 😍 Gina-koira on kyllä tosi viehättävä 😊

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.