perjantai 1. helmikuuta 2019

Peruspaita itselle



Talvi on nyt parhaimmillaan. Lunta on tullut kovasti ja pakkastakin on ollut sopivasti. Onpa ollut välillä myös mukavan aurinkoisia päiviä.
Arkipäivinä tulee kaihoten katseltua työpaikan ikkunasta kaunista päivää, mutta viikonloppuna on sitten vähän enemmän aikaa ulkoiluun.


Neuletyöni on hieman edistynyt. Jonain päivänä näytän sen myös täällä blogissani. Etu- ja takakappale on edennyt kainaloihin asti ja toinen hiha on nyt työn alla.
Haasteita siinä on ollut riittävästi, mutta eiköhän se kunnialla kuitenkin tule valmiiksi.


Kotiseutuni Eurokangas ja HH- kangas loppuivat viime kesän aikoihin ja kangaskauppoja ei täällä ole nimeksikään. Yksi kankaita myyvä varastomyymälä täällä vielä porskuttaa ja siellä kävin pitkästä aikaa katsomassa kankaita. Ajatuksissani oli löytää jotain neulemaisia kankaita, joista voisin tehdä itselleni hyvin perusmallisia käyttöpaitoja. Useamman kankaan ostin ja tässä yllä olevassa kuvassa on päälläni ompelemani pirtsakka paita. Tykästyin kovasti tähän väriin. Kaavana käytin erästä hyvänmallista peruspaitaa, jota hieman hihojen osuudelta levensin. Tästä tuli tosi kiva ja käyttöön se on useampana päivänä jo päässytkin.



Nyt on viikonloppu edessä ja se tuntuu oikein tervetulleelta. 
Kello on nyt 16.16 ja ulkona on vielä valoisaa. Päivä on pidentynyt hurjaa vauhtia 💛
Mukavaa viikonloppua kaikille!


14 kommenttia:

  1. Onpa kauniin värinen neulepaita. Minä sorruin taas ostamaan itselleni uuden neulekankaan. Olen niin tykästynyt noihin pikaisesti valmistuviin neulepaitoihin ja -takkeihin. :)
    Itse olen ihastellut monena päivänä samaa: päivä on pidentynyt merkittävästi. Ehtii hiihtolenkillekin valoisaan aikaan, jos heti tempaisee itsensä liikkeelle, kun tulee töistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään kovasti noista neulekankaista :) Kangas itsessään jo tuo näyttävyyttä, niin mallissa ei tarvi olla mitään erityistä :)Kiitos paljon Pikku Akka :)

      Poista
  2. Onpas ihanan värinen neule ja niin kaunis tuo auringonpaiste kuvassa. Kyllä sitä aurinkoa jo odotellaankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Aikku :) Aurinko antaa niin paljon positiivista energiaa. Ihana kun se alkaa nyt pian kunnolla lämmittämään :)

      Poista
  3. Kivan pirteä paita, tulee ihan lähestyvä kevät mieleen <3 Mukavaa uutta viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika ❤ Totta, sävyssä on jotain hyvin keväistä 😍

      Poista
  4. Kaunis sävy sinulla työn alla. <3
    Upeita pakkaspäiviä sinne pohjoiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Mantelilaakson Susanna 💛 Sinulle myös aurinkoisia päiviä 🤩

      Poista
  5. Ihanan pirtsakan paidan ompelit itsellesi. 👍 Täällä sama jama; kangaskauppa loppui. Harmittaa! Nyt ei ex tempore ompeluja harrastella täälläkään.

    Kauniin värinen neulomus sinulla. Kutomisen iloa ja intoa sinulle!
    Talven iloa!❄️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole harmi 🤔 Uskon, että moni käsityön harrastaja harmittelee. On eri asia tilata netistä kankaita kuin saada paikan päällä hypistellä 😀
      Kiitos sinulle kommentistasi Kaisu 😍

      Poista
  6. Kauniin värinen paita ja neulomus myös! :) Minä ostin marraskuun käsityömessuilta neulekankaan ja viime viikolla sain vihdoin ommeltua sen neuletakiksi. Niin paljon nopeammin valmistuu neule kankaasta ommellen kuin langoista kutoen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään siitä, että saa nopeasti valmiiksi. Jospa nyt saan tuon toisenkin neulomuksen joskus valmiiksi 😁
      Kiitos paljon Raisa P 💛

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.