perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kiharoista


Näin perjantain kunniaksi laitanpa tänne vinkkiä hiustenlaittoon. Jos pitää kiharoista, eikä omista niitä luonnostaan, niin uskomattoman tehokas ja nopea tapa saada kiiltävät kiharat on tehdä ne sähkökäyttöisillä rullilla. Ei tarvitse kuin muutaman minuutin lämmittää laitetta ja rullata puhtaat hiukset  ja poistaa rullat pienen hetken päästä. Minä en pidä kuin pari minuttia ja tuloksena on tehokkaat kiharat, jotka säilyvät koko päivän. Ostin ko. laitteen paikallisesta marketista ja olen ollut tyytyväinen. Kiharoita voi tehdä sekä lyhyille että pitkille hiuksille, sillä mukana on kahdenlaisia pidikkeitä. Erilaisia nutturoita on helppo laittaa, kun hiukset ovat kuohkeat eli nostelee hiustupsuja ja kiinnittelee hiuspihdeillä kiinni.  Nämä kiharat piristävät tänään siivouspäivää:)
                                Mukavaa siivouspäivää sinullekin!

7 kommenttia:

 1. Fiksua. Ihan eri fiilishän on siivotakin, kun luukki on kunnossa..ja on itsekin siisti.:)
  Hyvät nuo höyryrullat, niin selkeä jälki tulee.

  VastaaPoista
 2. :) Siivottua tuli, tällä kertaa kiharoiden kera. Mukava aloittaa viikonloppu kun on paikat järjestyksesä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans tommoset Vaasan aikana ostettu vanhojen höyryrullien tilalle. Nyt tuli yhtäkkiä mieleen, että mihin oon laittanut ne. Muutossa varastoinut jonnekin, nyt kun en ole tarvinut niitä. Nättiä kiharaa ja ovat varmasti hiuksillekin paremmat kuin esim. rauta.

  Terv. Liisukka

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti löytyy jostain hyvästä tallesta:) Jos sattuisit joskus tarvitsemaan.

  VastaaPoista
 5. Tulee kyllä tosi nättiä kiharaa.. Tulee hyvä fiilis siivoamisen, kun on itekkin fiksuna.. Hyvää yötä! Esa

  VastaaPoista
 6. ihanat on kiharat! täällä yksi joka ei saa ikinä mitään tuollaista aikaiseksi..oma letti vain roikkuu päässä ja nutturakin saattaa olla jo monta päivää vanha...reipasta. :)

  voisi olla kyllä hyvä idea aloittaa siivouspäivä :)

  VastaaPoista
 7. Harvoin sitä siivouspäivän kunniaksi tuollaisia väkertää:) Mutta toisaalta se kyllä reipastaa, kun ei ole itsellä luutu olo:)Kaikkea pitää kokeilla, eikös vain?

  VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.