sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kukonaskelia

Ompelin Ottobre Naisten 2/2011 lehden Napoli- mallilla itselleni tunikan. Kankaana minulla oli Eurokankaasta ostettu kukonaskel-kangas. Sain inspiraation kyseiseen kankaaseen vierailtuani Cutien  blogissa. Minun kukonaskeleeni ovat pikkuruisia ja kangas on joustamatonta puuvillaa. Muunsin kaavaa siten, että lisäsin takakappaleeseen vyötärölle ulottuvan piilovetoketjun ja lisäksi ompelin etu- ja takakappaleisiin muotolaskokset.
Kuviin oli tosi vaikea saada oikeaa sävyä, joten "innostuneena" kuvankäsittelyyn hieman muokkasin valotusta saadakseni oikeaa väritystä kankaaseen. Ylemmässä kuvassa kankaan väri vastaa lähemmäksi todellisuutta.Vyöhön kirjoin ompelukoneellani kirjontalangalla pientä koristetikkausta. Siitä tuli ihan kivannäköinen.
6 kommenttia:

 1. Jälleen kerran hyvin taitavaa! Ja kivat nuo kirjailut! Kun itse tekee, saa mielikuvitus rauhassa lennellä...saa ihan oman näköistä. Niin hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri tuo, että saa omannäköistä, niin se on sitä parasta.

   Poista
 2. Todella hieno! Mikäs sitä toisille vaatteita tehdessä mutta, kun tekee noin hienoja ja yksilöllisiä vaatteita itselle :D! Kyllä kelpaa pitää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samallahan sitä ittellekin kuin muillekin :D

   Poista
 3. No vau, tosi hyvän näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! On ollut tosi mukava pitää päällä. :-)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.