lauantai 22. syyskuuta 2012

Satumaisemissa

Nämä ihanat kankaat on nyt ommeltu käyttöön. Ne ovat juuri ne aiemmin jo mainitsemani Lasten Taikamaasta tilatut kankaat. Olen jo aiemmin esitellyt pari paitaa, jotka ompelin näistä samaan aikaan tilatuista kankaista. Paitojen mallit ovat yksinkertaiset, koska kankaat ovat niin kuviollisia. Kaavoina käytin lasten vanhoja paitoja, joita suurensin hieman pidentämällä ja leventämällä.

Osa paidoista jo ehti leikkeihin ja on kuvissa sen näköisiäkin :). Kankaiden värit ovat luonnossa todella raikkaat. Jotta todellisuus siirtyisi kameran linssinkin läpi, pitäisi käydä vähän opiskelemassa valokuvaamista ja sitä miten saisi kaikki hyödyt kamerasta irti.

Tämä nalle astelee yhtä reippaasti kuin paidan kantajakin eli yksivuotiaamme, joka ehtii joka paikkaan ja jolle kaikki ympärillä oleva on niin ihmeellisen kiinnostavaa. Pikkuisemme oli aivan ihmeissään paidastaan, nosteli helmaa ylös ja esitteli ylpeänä sitä meille.
8 kommenttia:

 1. Ihania paitoja,tykkään hirveesti näistä kuvioista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Minustakin kankaat ovat aivan viehättäviä.

   Poista
 2. Tosi kivoja. Ja niin kuvaavat nuo nallen reippaat, urheat askeleet 1- v:lle!!:) Ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin määrätietoista ja topakkaa askellusta. Eikö ole suloista!

   Poista
 3. ihanat on kankaat. noista kyllä tulee iloa ja pirteyttä päiviin. :) minunkin pitäisi tilata jotain noita reippaita kuoseja... pitäisi vain ensiksi "tuhota" edes osa niistä jo hyllyssä olevista. :)

  t. hanna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyyn tahtoo maatua joitakin kankaita pitkäksikin aikaa, kunnes ne yhtäkkiä saattavatkin inspiroida, eli kyllä ne sieltä joskus tuhoutuu:). On totta, että nämä aivan piristävät kun niitä katselee. Ja lapset tykkäävät tosi paljon.

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.