tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pieniä huonekalujaLehtisahan käyttöä on harjoiteltu ja kokeilun tuloksena syntyi muutamia pieniä huonekaluja. Ylläoleva sänky on mittasuhteiltaan liian iso nukkekotiin, mutta käy hyvin pikkuiselle nukelle. Ompelin pienen peiton ja tyynyn. Nukkekotia ei vielä ole, mutta sekin rakennetaan ajan kanssa. Siihen tarvitsen kyllä apua, mutta onneksi auttaja löytyy läheltä:).
Tämä pöytäsetti on erittäin hyvän kokoinen nukkekotiin. Pieniä yksityiskohtia oli mukava väkertää. Aluksi tuntui, että mitä sitä tekisi ja onko tarvikkeita, mutta kummasti ideoita alkaa tulemaan ja materiaalia löytyi kovastikin. Paikallinen askarteluliike on lakkauttamassa toimintaansa ja myynyt edullisesti erilaisia tarvikkeita. Siellä olen käynyt jo useamman kerran hakemassa täytettä omiin varastoihin.


 Eikö  ole kaunis asetelma! Viikonloppuna käyneet vieraat toivat tämän meidän perheelle iloksi.4 kommenttia:

 1. Suloisia huonekaluja!! Nukkekodin tekeminen taitaa olla aikamoinen projekti, mutta onhan se ihana jos viitsii itse tehdä. Ja etenkin jos on aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos:-). Pitää ottaakin pitkänä projektina tämä, mutta siten, että lapset eivät ole jo aikuisia kun nukkekoti on valmis:-) :-). Onhan ihania nukkekoteja myös myynnissä.

  VastaaPoista
 3. ai että. kivat huonekalut! nukkekotihomma olisi ihanaa...mistähän sitä tosiaan saisi lisää tunteja vuorokauteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän niitä tunteja saisi lisää just näihin harrastusjuttuihin:-). Hyvä motto on tee sitä mistä tykkäät! Joskus on kyllä aivan ihana värkätä tällaista ns. turhaa.

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.