torstai 18. huhtikuuta 2013

PrinsessatunikaTaas päivittyy sivuilleni tällainen pikatestaus:). Milloinkahan laitan sellaisesta ompeluksesta kuvaa, jota olen harkiten suunnitellut ja piirrellyt kaavoja, mittaillut ja taas suunnittellut?
Ehkä joskus?


Joka tapauksessa löysin edullisen velourkankaan palasen, jota en jättänyt ostamatta ja kokeilin jälleen kerran poimuttaa. Kovasti kangas poimuttuikin, kuten näette. Ehkä vähemmänkin olisi riittänyt. Mekon pohjana oli jälleen Mekkotehtaan Elina-mekko. Te, jotka tiedätte ko. mallin, näette miten yksinkertaista mallia voi muokata ja saada hyvinkin erilaisia tunikoita ja mekkoja. Kovin prinsessamainen tunikasta tuli ja senpä takia se oli pikkutytöstä ihana. Ja kun se päälle laitetaan lapsen omasta tahdosta, silloin tietää onnistuvansa:).


Nyt minusta tuntuu, että voisin tehdä pikkupojille shortseja ja t-paitoja. Uusi Ottobrekin ilmestyi ja antoi inspiraatiota tähän. Juhlia olisi keväällä edessä ja sehän tietää taas poimutusta ja röyhelöä. No niistähän minä ja tytöt tykätään:).
6 kommenttia:

 1. no on se nopia! ja tulipas siitä ihana! voin kuvitella että rinsessa on onnellinen. :) heiluvat helmat. mukavalta näyttää malli. Ei tietäisi mekkotehtaan elinaksi,alkaa olla jo aika lailla sun oma malli. :) mutta on kiva kun on joku suuntaa antava kaava mistä lähtee kehittelemään. tuossa on kivasti tuota poimutusta, mukavasti leveneekin.osaatko sanoa kuinka paljon pitempi on aina tuo alempi röyhelö? olipas selkeä kysymys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin mitä tarkoitit suikaleiden pituudella:-). Ei minulla ollut mitään ohjetta, enkä viitsinyt mistään luntata. Jos joku tietää vinkin tähän, kertokaahan! Kun yhdistin seuraavan suikaleen seuraavaan helmaan, niin poimutin kangasta vaan lisää ja yhdistin poimutettavaan röyhelöön. Eli oikein käsityötä:-).Olis voinut kyllä tikin pituutta laittaa vähän pienemmälle, kun kangas poimuttui niin herkästi. Nyt saa tyttönen olla prinsessa:-)

   Poista
 2. Suloinen! Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannele:-). Antoisaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Ihan kateeksi käy kun sulla on tyttöjä jotka pitää nuita röyhelöitä. On mullaki tyttöjä mutta kukaan ei oo koskaan pitäny yhtään röyhelömäistä, eikä oikein tyttömäistäkään sen jälkeen kun ovat puhumaan oppineet:) nauti näteistä tytöistäsi!!ja myös kauniista ompeluksista, olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa:). Mukava kun kävit täällä kommentoimassa. On totta, että kaikki tytöt ei tykkää röyhelöistä. Meidän eskarilainen on vielä onneksi tykännyt. Varmaan kohta tulee aika, ettei äidin röyhelöt olekaan niin nättejä ja houkuttelevia:). Pitää tosiaan vielä nauttia tästä!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.