sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hapsupaita ja kesätouhujaTässäpä pieni vinkki lapsille toteutettavaksi, miksei myös meille isommillekin. Nopean muutoksen saa vanhaan paitaan hapsuttamalla helman ja koristelemalla hapsut haluamallaan tavalla. Meidän tyttönen  laittoi hapsuihin erivärisiä helmiä ja pienen solmun esteeksi, etteivät helmet pääse tippumaan.Tämä potkupyörä on mainio väline kun lapsi opettelee ajamaan polkupyörällä. Sillä lapsi oppii automaattisesti tasapainon, kun ei tarvitse turvautua apurattaisiin. Apurataspyörää en enää ostaisi mistään hinnasta opettelupyöräksi. Meidän vajaa kaksivuotias potkuttelee jo tosi hienosti pyörällä:) ja laulaa samalla. Se saa katselijan hymyilemään.Olen aivan ihastunut paistamaan grillissä lättyjä. Näitä on tullut tehtyä jo useamman kerran tälle keväälle. Ei tarvitse sisällä käryttää vaan saa samalla nauttia kauniista säästä. Kermavaahdon ja hillon kanssa ne menevät hujauksessa:)


Ihania lämpöisiä päiviä teille, lukijani!


6 kommenttia:

 1. ihania lettuja,nams...ihan vesi herahti kielelle :)kiva tuo paitakin...hieno idea,hapsutella tuollai...
  meillä on apupyöräiset pyörät käytössä,nostetaan vaan apupyörät pikkasen ilmaan ni tasapaino kehittyy ihan huomaamatta...2v potkuttelee mopolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppivathan lapset tavalla tai toisella ajamaan ilman apurattaita:-), mutta varmaan parasta siinäkin on kun saa seurata lapsen intoa ja sinnikkyyttä:-). Tahtoa kun löytyy, niin tuloksiakin syntyy. Kesällä on niin ihana herkutella ulkona. Lapsillekin ruoka maistuu paljon paremmin.

   Poista
 2. kiva paita! ja jotenkin niin hauska kun tyttönen muistuttaa niin sinua...aivan jotain samaa olemuksessa. :) ollaan suunniteltu myös tuota potkupyörää kolmeveelle, täällä möykkyisillä teillä apurattaat ovat aika hankalat, jäävät kaikkiin koloihin ja tulee murhetta kun ei siitä sitten pääse. voin kuvitella sen teidän hurmuriherrasmiehen siellä liukkaasti potkuttavan :D

  ihania herkkujakin siellä syöty...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan meissä sitten jotain samaa on:) :). Potkupyörässä on kyllä tukevat ja hyvät renkaat, että sillä kyllä näppärästi pääsee möykkyisessäki maastossa liikkelle. Jarruja siinä ei ole, että kovin isoon mäkeen ei kyllä kannata mennä. Mutta on ollut erittäin huippu ainakin meidän maastossa.

   Poista
 3. Hyvä idea tuo hapsupaita:)! Nuita tais joskus 90 luvulla olla enemmänki tuota tyyliä ja sehän on taas muotia, ysäri:)! Meilläki potkupyörä ja on huippuvehje kyllä:)! Herkkulättyjä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat jutut nousee uudestaan ja uudestaan esille ja muotiin:-). Mietin, että paidanhan vois saksia vaikka kuinka erikoiseksi ja lisäillä erilaisia koristeita:-). Potkupete on kyllä verraton kapine!

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.