tiistai 28. toukokuuta 2013

Keraamiset kattokoristeetMieheni äiti on tehnyt olohuoneemme kattoon keraamiset kattokoristeet. Ne ovat erittäin arvokkaat ja kauniit. Ne antavat tyylikkään viimeistelyn hieman erilaiseen katon malliin.
Lämmin hellesää on ilahduttanut meitä jo pitkään. Toivottavasti tuleva juhlaviikonloppukin saataisiin viettää lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Yllä oleva kahvikuppi on VilleroyBoch -sarjaan kuuluva Louisiana. Saimme sukulaistädiltä lahjaksi useampi vuosi taaksepäin näitä kuppeja. En ole ollenkaan sarjojen kerääjä tai jonkin merkin kannattaja:), mutta tätä kun nyt sattuu olemaan, niin olisin kiinnostunut ostamaan lisää jos jollakin on näitä ylimääräisenä kaapin nurkassa :). Minusta nämä ovat erittäin kauniita.

Aurinkoisia päiviä kaikille!

8 kommenttia:

 1. tuo kahvikuppi-sarja on aivan ihana :)en muuten minäkään keräile mitään sarjaa,kaapista löytyy astioita laidasta laitaan.häälahjaksi saadut alkaa olla osin hajonneita..
  tuo katto-koriste on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta kupin mallilla on tärkeä rooli, kahvikuppi saa olla pieni ja teen juon aina isosta motista:-).

   Poista
 2. Kattokoriste on kyllä mieletöntä käsityötä, niin taitavasti tehty. Todella hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hienot. Yhteensä olohuoneessa on kahdeksan tuollaista:-). Mielenkiintoinen yksityiskohta tilassa. Tekijä on erittäin taitava!

   Poista
 3. Niin hyvin juhlatunnelma välittyy jo näistä kuvista. Upeat ovat nuo kattokoristeet, arvokkaat. Mahtava, miten lämpimissä säissä saitte juhlasta nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlia on niin mukava järjestää ja kun pyrkii aloittamaan hyvissä ajoin valmistelut, niin ei tule liian kiirettä:-). Pidämme tosi paljon noista kattokoristeista. Säät oli tosi hyvät, pari kovaa vesikuuroa raikasti ilmaa mainiosti.

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.