keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Ompelua ja vapaapäivän viettoaYksikin vapaapäivä keskellä viikkoa lyhentää arkea kummasti. Ensi viikolla sama jatkuu helatorstain tiimoilta. Säät ovat kyllä olleet todella viileät. Tänäänkin vappuna tuuli todella kylmästi, mutta aurinko onneksi paistoi ja antoi lämpöä. Pienen ompelustyönkin ehdin päivällä tehdä. Kokeilin Ottobren 3/2012 lehden  Hopscotch- tunikan kaavaa näihin trikookankaisiin. Mielessäni on juhlamekon tekeminen tälle tyttöselle valmiista röyhelökankaasta ja ajattelin hyödyntää tätä mallia. Tästä mekosta tuli eräänlainen koeversio varsinaista juhlamekkoa ajatellen.


Jätin röyhelöiden alareunat huolittelematta. Jotenkin niin tottunut aina siistimän ne joko rullapäärmeellä tai kääntämällä. Kun katselee vaatekuvastoja, niin todella paljon jätetään vaatteissa reunoja huolittelematta. Venytin käsin helman reunaa, niin se kivasti rullautui. 


Tämän kuvan on ottanut poikamme, joka pitää kovasti valokuvaamisesta. Eikö olekin hieno!? En viitsinyt kehystää tätä, sillä mielestäni kuva on luonnollinen näin.


Saimme tänään aloitettua pensasaitamme alustojen siivoamisen. Ylemmässä kuvassa heinät ovat ottaneet ylivallan :). Tarkoituksena on putsata alustat ja laittaa kuorike pensaiden juurelle.Tämä viehättävä patruunalaatikoista rakennettu vanha saunarakennus saa jäädä toistaiseksi ja mahdollisesti :) ikuisesti paikoilleen.


Mukavaa viikonjatkoa teille!

4 kommenttia:

 1. ihana hamonen <3
  pojallasi on selvästi kuvaajan ainesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suvi:). Olen yrittänyt oppia kuvausniksejä pojalta, mutta kummasti ne tahtoo minulta unohtua:).

   Poista
 2. Hirmuisen kiva mekko (samaten tuo edellisen postauksen)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannaliini! Minäkin tykkäsin malleista ja oli vielä niin näppärä tehdä, tosi nopeita ommella. Kivoja kankaita yhdistelemällä saa vaikka minkälaisia ihanuuksia:-).

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.