sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Venetsialaiset

 
 
Meilläpäin vietetään näin elokuun lopussa kesäkauden päättäjäisiä, venetsialaisia. Vanha perinne, joka on rantautunut jo useaan rannikkokaupunkiin. Kynttilät, lyhdyt, hyvä syöminen ja ennenkaikkea yhdessäolo läheisten kanssa  muodostavat illan menun.
 
 
Tunnelmakuvia kotoa illan hämärässä. Niin kuin jo arvaatte, olen taas :) harjoitellut kameran säätöjä. Pikkuhiljaa tässä opetellaan ja ilahdutaan kun näyttöön räpsähtää "kuvan" näköinen otos.
 
 
 
Raketit ja paukkeet tuovat oman tunnelmansa tähän iltaan. Kun muut ihastelivat väriloistetta omilla silmillään, niin minä kurkistelin taivaalle kameran linssin läpi:D
 
 
 
 
Kesä ja lämpö jatkukoon vielä. Mukavan viikonlopun jälkeen on kiva alkaa taas arkinen aherrus.
 
 

 
4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kuva tuo missä ulkotulet palavat:)
  Meki päästiin laidasta kokemaan tuota venetsialais-tunnelmaa eilen,ku koko ikänsä niihin tottuneet kutsuivat kylään mökilleen.
  Valokuvaus-kurssille pitäs lähteä,niin onnettomia kuvia sieltä sain :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-). Siis tosi vaikea kuvata pimeässä :O.Kyllä minullakin tuli tosi paljon huonoja kuvia. Olette ilmeisesti olleet aika lähellä meitä:-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aivan totta, tunnelma on kyllä hieno. Raketit ja paukkeet miellyttävät enemmän lapsia, itse saa tunnelmaa enemmän kaikesta muusta:-)

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.